Feel good-raadgever 0 - Positief omgaan met je emoties

Feel good-raadgever 0 - Positief omgaan met je emoties - Christel Petitcollin | Warmolth.org

...je die weer even scherp voor de geest. Positief omgaan met je emoties 9789044747973 € 12,50 Feel good raadgever - Opkomen voor jezelf 9789044747980 € 12,50 De positieve kracht van dankbaarheid 9789044751284 € 19,95 Ho'oponopono anders bekeken 9789044751512 € 19,95 De regels voor het leven 9789044753226 € 19,95 Feel good-raadgever ... Positief omgaan met je emoties - Christel Petitcollin ... ... . Opkomen voor jezelf . Positief omgaan met je emoties . Uitgevers Centrale Uitgeverij Deltas. Top 33. De orchideeëntuin Totaal gesloopt Zilveren vleugels Nog lange niet Als het bloedt Staat van beleg. Net bekeken. Omgaan met overweldigende emoties werkboek Dialectische Gedragstherapie Praktische oefeningen om je interpersoonlijke effectiviteit te vergroten je emoties te reguleren mindfulness te leren en stress en verdriet te acc ... Positief omgaan met je emoties, Christel Petitcollin ... ... . Top 33. De orchideeëntuin Totaal gesloopt Zilveren vleugels Nog lange niet Als het bloedt Staat van beleg. Net bekeken. Omgaan met overweldigende emoties werkboek Dialectische Gedragstherapie Praktische oefeningen om je interpersoonlijke effectiviteit te vergroten je emoties te reguleren mindfulness te leren en stress en verdriet te accepteren MATTHEW MCKAY, JEFFREY WOOD EN JEFFREY BRANTLEY MCKAY, WOOD EN BRANTLEY OMGAAN MET OVERWELDIGENDE EMOTIES 9 789079 729012 Je hoeft slechts de behoefte te voelen om jezelf beter te leren kennen door middel van kunst en te beginnen met je emoties te verwerken. ... Dat zal het alleen maar moeilijker maken om te profiteren van onze emoties op een positieve manier. Al onze emoties zijn een nieuw stukje bruikbare informatie. ... " I FEEL ALIVE AND CO LIVE"....

INFORMATIE

AUTEUR
Christel Petitcollin
DIMENSIE
8,84 MB
BESTANDSNAAM
Feel good-raadgever 0 - Positief omgaan met je emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Gevoelens leren herkennen en begrijpen.Emoties zijn soms beangstigend en worden vaak niet goed aanvaard in onze zogenaamd beschaafde maatschappij. Voor de meeste mensen betekent 'je emoties beheersen' hetzelfde als ze controleren, ze verdringen en vooral ze niet meer bewust ervaren! Maar het is juist door emoties te onderdrukken dat ze sterker worden en een negatieve controle op ons leven krijgen.Emoties duiken niet zonder reden op in ons leven. Elke emotie heeft een functie, een nuttige boodschap die ze meedeelt over onze ervaringen. Daarom is het beter om ze te verwelkomen en rekening te houden met de boodschap die ze overbrengen. Dit boek zal je leren hoe je je gevoelens op een positieve manier kunt gebruiken en hoe je van je emoties krachtige bondgenoten kunt maken om je leven in goede banen te leiden.Christel Petitcollin is communicatieconsultant, coach en psychotherapeute. Haar ervaring met NLP, transactionele analyse en Ericksoniaanse hypnose deelt ze tijdens lezingen. Ze heeft al veel boeken op haar naam staan, komt vaak in de media en haar werk heeft een internationaal bereik.

Wil je het boek lezen?Feel good-raadgever 0 - Positief omgaan met je emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christel Petitcollin. Lezen Feel good-raadgever 0 - Positief omgaan met je emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN