Code Blauw

Code Blauw - Andrew Gross | Warmolth.org

...aken voor een sportief en veilig zwemklimaat ... Lijst van HTML-kleuren - Wikipedia ... . Afgelopen seizoen ben ik benaderd om me te verdiepen in code blauw. Samen met de andere commissie leden zijn we nu al een paar maanden bezig. Ik zal mij bezighouden met onder andere, kwaliteit veiligheid, onderzoek naar de behoeftes onder de leden en de administratieve processen welke nodig zijn voor een Code Blauw Beleid. code blauw. 8 8 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 mrt. '20, 07:49. Bewaar. Bekijk de video Grote ... Code Blauw | LinkedIn ... . '20, 07:49. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's N.o.t.k. Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 4,65. code blauw N.o.t.k. 8 8 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 mrt. '20, 07:49 ... ANDREW GROSSCODE BLAUWCode Rood: de getuige is in verzekerde bewaring gesteld.Code Groen: de getuige en zijn familie leven veilig onder een nieuwe identiteit.Code Blauw: de geheime identiteit is ontmaskerd en de getuige is spoorloos…Kate Raab had het goed voor elkaar: een geweldige familie, een boeiende eerste baan en een fantastische vriend. Met Code Blauw laten wij als DWK zien dat we ons samen met de KNZB sterk maken voor een sportief en veilig zwemklimaat. Het is onze ambitie om een blauwe golf te creëren, waarbij iedereen elkaar aansteekt om op een positieve manier met elkaar, met de sport en met de faciliteiten om te gaan. Het RGB-kleurcodering is een manier om een kleur uit te drukken met behulp van een combinatie van de drie primaire kleuren rood, groen en blauw, vandaar de afkorting RGB. De waarden kunnen lopen van 0 tot 255. Een volledige kleur kan worden aangeduid als bijvoorbeeld rgb(181,34,34)....

INFORMATIE

AUTEUR
Andrew Gross
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Code Blauw.pdf

OMSCHRIJVING

ANDREW GROSSCODE BLAUWCode Rood: de getuige is in verzekerde bewaring gesteld.Code Groen: de getuige en zijn familie leven veilig onder een nieuwe identiteit.Code Blauw: de geheime identiteit is ontmaskerd en de getuige is spoorloos…Kate Raab had het goed voor elkaar: een geweldige familie, een boeiende eerste baan en een fantastische vriend. Maar dat was vóórdat de FBI haar vader arresteerde op verdenking van witwassen van drugsgeld. En vóórdat haar familie in het kader van het getuigenbeschermingsprogramma van de FBI werd overgebracht naar een geheime locatie – zonder Kate.Nu, een jaar later, loopt de situatie uit de hand. Kates vader is plotseling verdwenen en zijn zaakwaarneemster is op wrede wijze vermoord: Code Blauw is van kracht. Terwijl de FBI in het duister tast over de toedracht van de zaak, heeft Kate het gevoel dat ze in de gaten gehouden wordt en een belangrijke pion is in een haar onbekend spel. Dan ontsnapt ze ternauwernood aan de dood en ziet ze zich genoodzaakt Code Blauw te trotseren en op zoek te gaan naar de waarheid over haar vader. Wat houdt hij voor haar verborgen en wat heeft hij nou precies op zijn geweten?‘Gross heeft een solodebuut geschreven dat uitstijgt boven de thrillers die hij samen met Patterson schreef. Hij toont genoeg talent voor lezers die méér van hem willen lezen.’ Publishers Weekly‘Echte angst, echte huivering, echte spanning… echt heel goed!’ Lee ChildAndrew Gross schreef samen met James Patterson vijf thrillers, die allemaal op nummer één in de Amerikaanse bestsellerslijsten hebben gestaan. Code Blauw is het solodebuut van Gross.

Wil je het boek lezen?Code Blauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrew Gross. Lezen Code Blauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN