Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk

Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk - AOUFI | Warmolth.org

...fie en ICT - Theorie en praktijk (Paperback) ... Cryptografie en ICT - bibliotheek.nl ... . De snelle ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) brengen naast... Cryptografie en ICT (Paperback). Bij e-mail, e-commerce, thuisbankieren en vele andere elektronische diensten gaat het om gevoelige informatie, die... 'Cryptografie en ICT, theorie en praktijk 2e druk' door Said El Aoufi - Onze prijs: €41,95 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Cryptografie en ICT Cryptografie en ICT theorie en praktijk. Prijs: € 41,95: Niet beschikbaar Ook bes ... bol.com | Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk ... ... . Prijs: € 41,95: Niet beschikbaar Ook beschikbaar als: e-Book € 26,75; S.E. Aoufi. Paperback | Augustus 2006 | Beoordeel dit boek als eerste! Zet op wensenlijst; Schrijf een recensie; Overzicht; Saïd El Aoufi Cryptografi...

INFORMATIE

AUTEUR
AOUFI
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

De snelle ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) brengen naast voordelen ook bedreigingen met zich mee en dwingen organisaties om meer aandacht te besteden aan het beveiligen van gevoelige informatie. Nu openbare netwerken, zoals het Internet, steeds vaker worden gebruikt voor communicatie, wordt beveiliging van informatie almaar belangrijker. Een mogelijkheid om communicatie te beveiligen is gebruik maken van cryptografie.Cryptografie, het vercijferen van boodschappen in een geheimschrift, is een methode voor de beveiliging van opslag en transport van gegevens. De laatste jaren groeide steeds meer het besef dat cryptografie belangrijk is in de informatiemaatschappij waarin we leven.In dit boek worden de belangrijkste principes van cryptografie aangegeven en geïllustreerd met een aantal praktijkvoorbeelden. Er wordt een beknopte uitleg gegeven van de theorie van cryptografie en de belangrijkste standaarden op dit gebied (DES, AES, IDEA, Diffie-Hellman, Knapzak, RSA, Elgamal).

Wil je het boek lezen?Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur AOUFI. Lezen Cryptografie en ICT - Theorie en praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN