De Wereld van 3D-printen

De Wereld van 3D-printen - Willem Vermeend | Warmolth.org

... kunnen aan de hand van de verwijzingen in het boek kennis nemen van de filmpjes en links die in www ... De Maakbare Wereld van 3D-printen: Ultimaker - YouTube ... .3dprintwereld.com zijn opgenomen. De Wereld van 3D-printen 1e druk is een boek van Willem Vermeend uitgegeven bij Einstein Books En Ebooks. ISBN 9789492460233 3D-printing is de hype voorbij en nu wordt het pas echt interessant. In De wereld van 3D-printen lees je op welke manier 3D-printen in Nederland en de rest van de wereld wordt toegepast. In 'De maakbare wereld van 3d-printen' gaan we komende weken langs bij ondernemers die geloven in ... De wereld van 3D-printen - Willem Vermeend | Boeken.com ... . In 'De maakbare wereld van 3d-printen' gaan we komende weken langs bij ondernemers die geloven in de toekomst van de techniek en kijken we hoe zij de consument aan de 3d-printer proberen te krijgen. De Wereld van 3D printen | ISBN 9789492460233 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De Wereld van 3D-printen, op weg naar een nieuwe revolutionaire revolutie?' door Willem Vermeend, Maarten Verkoren - Onze prijs: €13,00 - Verwachte levertijd ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Vermeend
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
De Wereld van 3D-printen.pdf

OMSCHRIJVING

3D-printing is de hype voorbij en nu wordt het pas echt interessant.In De wereld van 3D-printen lees je op welke manier 3D-printen in Nederland en de rest van de wereld wordt toegepast.Wat kan er tegenwoordig 3D-geprint worden, wat zijn de ontwikkelingen op materialengebied, hoe kun je er als bedrijf of maker mee aan de slag?Wat zijn de nieuwe start-ups die je in de gaten moet houden, welke snelgroeiende bedrijven maken gebruik van 3D-printing en hoe kunnen bedrijven uit de oude economie voorkomen dat ze voorbijgestreefd worden door deze nieuwe makers? Wat zijn de business modellen, gaan we in toenemende mate naar een wereld toe waarin alles in volledige transparantie, op maat en op bestelling wordt geproduceerd? Willem Vermeend en Maarten Verkoren nemen u mee in een ronde langs de stand van de technologie, de nieuwste ontwikkelingen en kansen die er ontstaan op zowel technisch als economisch gebied. U zult versteld staan over wat er allemaal al kan!Willem Vermeend is internetondernemer en investeerder in nieuwe technologieën. Hij is als bijzonder hoogleraar 4.0 verbonden aan de Open Universiteit en maakt deel uit van de nationale stuurgroep Smart Industry en FinTech. Vermeend is daarnaast commissaris bij verschillende bedrijven en auteur van economische, financiële en fiscale bestsellers. In de jaren 1994-2002 was hij staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In die periode was hij (mede)verantwoordelijk voor de vergroening van het belastingstelsel, stimulansen voor milieu-investeringen en groen beleggen.Maarten Verkoren is actief als ondernemer in de industriële 3D-printing sector. Met zijn bedrijf Assembl3d helpt hij bedrijven via advies, uitvoering en gefaciliteerd onderzoek valkuilen te omzeilen en kansen te benutten in het toepassen van smart 3D-printing in hun productieprocessen. Daarnaast leert Assembl3d scholieren op PO, VO, MBO, HBO en WO in de praktijk te werken met industrial en smart 3D-printing. Maarten schrijft elke dag over 3D-printing voor blogs als 3d-printmagazine.com.

Wil je het boek lezen?De Wereld van 3D-printen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Vermeend. Lezen De Wereld van 3D-printen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN