Het verhaal van onze voorouder

Het verhaal van onze voorouder - Richard Dawkins | Warmolth.org

...ins Een pelgrimstocht naar de oorsprong van het leven ... bol.com | Verhaal van onze voorouders, R. Dawkins ... ... . Richard Dawkins en Yan Wong nemen ons mee op een opwindende, omgekeerde reis door vier miljard jaar evolutie, van de hedendaagse mens terug naar de microbiële oorsprong van het leven. Het verhaal van onze voorouders is een pelgrimstocht: een reis door vier miljard jaar geschiedenis. Wij, moderne mensen, zijn de pelgrims. Wij reizen terug in de tijd op zoek naar onze voorouders. Met ons beginnen ook alle andere levende wezens - d ... Richard Dawkins - 'God als misvatting' en 'Verhaal van ... ... . Met ons beginnen ook alle andere levende wezens - dieren, planten, schimmels en bacteri'n - aan hun eigen zoektocht met dezelfde missie. De plantage van onze voorouders Mijn podcast In de achtdelige podcastserie 'De plantage van onze voorouders' onderzoekt Maartje Duin sporen van het slavernijverleden in haar familiegeschiedenis. In de achtdelige serie De plantage van onze voorouders onderzoekt Maartje Duin sporen van het slavernijverleden in haar familiegeschiedenis.. Maartje Duin ontdekt dat haar voorouders in 1863 mede-eigenaar waren van suikerplantage Tout Lui Faut in Suriname. Duin zoekt contact met de nazaten van de tot slaafgemaakten: de familie Bouva. Het verhaal van onze voorouder Een pelgrimstocht naar de oorsprong van het leven. Auteur: Richard Dawkins | Uitgever: Nieuw Amsterdam. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis. 0 out of 5 ( Er zijn nog geen beoordelingen. ) Het verhaal van onze voorouders is een pelgrimstocht: een reis door vier miljard jaar geschiedenis. Wij, moderne mensen, zijn de pelgrims. Wij reizen terug in de tijd op zoek naar onze voorouders. Met ons beginnen ook alle andere levende wezens - dieren, planten, schimmels en bacteri'n - aan hun eigen zoekto...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Dawkins
DIMENSIE
7,88 MB
BESTANDSNAAM
Het verhaal van onze voorouder.pdf

OMSCHRIJVING

Richard Dawkins en Yan Wong nemen ons mee op een opwindende, omgekeerde reis door vier miljard jaar evolutie, van de hedendaagse mens terug naar de microbiële oorsprong van het leven. Naast mensen komen we onderweg ook dieren, planten en bacteriën tegen, ieder met een eigen verhaal.Vrijwel elke pagina in deze nieuwe uitgave is aangepast op basis van de resultaten van recente onderzoeken. Zo leidden nieuwe ontwikkelingen in DNA-onderzoek tot aanzienlijke herzieningen van de verhalen van onder andere de mitochondriale Eva, de bonobo, de olifantsvogel en de longvis. Het resultaat is een volledig bijgewerkte editie van een van de meest originele verslagen van de evolutie ooit geschreven.

Wil je het boek lezen?Het verhaal van onze voorouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Dawkins. Lezen Het verhaal van onze voorouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN