De voorlezer

De voorlezer - Bernhard Schlink | Warmolth.org

...en Hanna en Michael. Hun band is bijzonder omdat het geen normale liefde is: ze hebben niets met elkaar gemeen, praten niet over hun leven en denken niet aan de toekomst van hun relatie, maar storten zich er halsoverkop in zonder na te denken over de gevolgen ... Der Vorleser - Wikipedia ... . De voorlezer Auteur Bernhard Schlink Genre Psychologische roman. Eerste uitgave januari 1995 Pagina's 192 ... De voorlezer. Michael Berg, een jonge Duitse scholier, raakt geobsedeerd door Hanna, een tramconductrice die tweemaal zo oud is als hij. Ze geven zich hartstochtelijk aan de liefde over en daarna leest hij haar telkens voor, het ene boek na het andere, de hele wereldliteratuur. Maar van de ene dag op de andere is zij verdwenen waarna ze in zijn herinnering blijft rondspoken, tot hij haar ... ... De voorlezer | Lezen voor Iedereen ... . Ze geven zich hartstochtelijk aan de liefde over en daarna leest hij haar telkens voor, het ene boek na het andere, de hele wereldliteratuur. Maar van de ene dag op de andere is zij verdwenen waarna ze in zijn herinnering blijft rondspoken, tot hij haar ... Der Vorleser (Nederlands: De Voorlezer) is een roman van de Duitse schrijver en jurist Bernhard Schlink. Het boek werd in 1995 in Duitsland gepubliceerd. Inhoud. De roman bestaat uit drie delen. Het eerste deel vertelt het verhaal van de erotische relatie tussen de ik-figuur, de ... De Voorlezer is een 'sprekende' pen, die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) van de geko...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernhard Schlink
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
De voorlezer.pdf

OMSCHRIJVING

Michael Berg, een jonge Duitse scholier, raakt geobsedeerd door Hanna, een tramconductrice die tweemaal zo oud is als hij. Ze geven zich hartstochtelijk aan de liefde over en daarna leest hij haar telkens voor, het ene boek na het andere, de hele wereldliteratuur. Maar van de ene dag op de andere is zij verdwenen waarna ze in zijn herinnering blijft rondspoken, tot hij haar terugziet op een plaats waar hij haar nooit had verwacht.De voorlezer heeft wereldwijd miljoenen lezers gevonden en is inmiddels een moderne klassieker geworden.

Wil je het boek lezen?De voorlezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernhard Schlink. Lezen De voorlezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN