Floddertje in bad

Floddertje in bad - Annie M.G. Schmidt | Warmolth.org

...r dan een half uur schoon blijven." Floddertje in bad is een geweldig boek ... De 41 beste afbeeldingen van Floddertje | Thema, Schmidt ... ... . We raden u aan het boek van Floddertje in bad PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Floddertje in bad Samenvatting Floddertje in bad, Floddertje bij de kapper, Floddertje in de keuken, Floddertje aan de schoonmaak, Floddertje op bezoek... Wat Floddertje en haar hond Smeerkees ook ondernemen, het wordt een heerlijke puinhoop. Kijk, Floddertje gaat in bad. Met water en veel schuim natuurlijk. Héé ... Bureau ISBN - Floddertje in bad ... . Kijk, Floddertje gaat in bad. Met water en veel schuim natuurlijk. Héél veel schuim... Vrolijk badboekje naar de Floddertje verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt, met illustraties van Fiep Westendorp. Leuk voor kinderen vanaf circa 1 jaar. Kijk, Floddertje gaat in bad. Met water en veel schuim natuurlijk. Héél veel schuim... Van bad- en stofboekje, over prentenboek, naar eerste lezers- en voorleesboek. Het badboekje Floddertje in bad is zo'n eerste introducties tot de welbekende figuurtjes van Schmidt. Je ziet telkens een zestal scènes uit de populaire verhalen, zonder tekst. Vuil Floddertje moet naar boven, in het bad, met veel, heel veel schuim. Floddertje in bad van Annie M.G. Schmidt (boek, paperback, ISBN 9789045121659). Wie vies wordt, moet in bad! En dat was nog nooit zo leuk als nu, want Floddertje gaat mee het bad in. Met heel veel... Floddertje in bad, Floddertje bij de kapper, Floddertje in de keuken, Floddertje aan de schoonmaak, Floddertje op bezoek... wat Floddertje en haar hondje Smeerkees ook ondernemen, het wordt een heerlijke puinhoop. 31-dec-2012 - Bekijk het bord 'Floddertje' van sirolia, dat wordt gevolgd door 286 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Thema, Schmidt, Kinderboek. Wie vies wordt, moet in bad! En dat was nog nooit zo leuk als nu, want Floddertje gaat mee het bad in. Met heel veel schuim is de tomatensoep snel weer uit de haren gewassen. 10-jul-2014 - Een beweegbare Floddertje in bad Werkwijze: 1. Laat het bad en Floddertje inkleuren (let op de rand water) 2. Knip de buitenrand van het bad en Floddertje uit. 3. Prik de stippellijn in het midden van het bad uit. 4. Plak op de achterkant van Floddertje een ijslollystokje. 5. Lijm de zijkanten en bovenrand van het bad …...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Floddertje in bad.pdf

OMSCHRIJVING

Wie vies wordt, moet in bad! En dat was nog nooit zo leuk als nu, want Floddertje gaat mee het bad in. Met heel veel schuim is de tomatensoep snel weer uit de haren gewassen.

Wil je het boek lezen?Floddertje in bad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Floddertje in bad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN