De obsessie

De obsessie - Nora Roberts | Warmolth.org

...et dwangmatig denken leidt vaak tot dwanghandelingen, ook wel compulsies genoemd ... bol.com | Obsessie, Tatiana de Rosnay | 9789026339295 | Boeken ... . Geschreven bij De obsessie. Nooit eerder een boek van Nora Roberts gelezen, maar daar komt verandering in na het lezen van 'De obsessie'. Het verhaal begint gelijk al heel spannend. Dat zwakt op een gegeven moment af, wat niet storend is, en wakkert bij tijd en wijle weer aan. Geschreven bij De Obsessie. Wat een afknapper; 350 bladzijdenlang cirkelen de drie hoofdpersonages (de dokter, de politieman en de moordenaar) om elkaar heen , terwijl iedereen al weer hoe het gaat aflopen. De moordenaar zal sterven en de "goeden" zullen elkaar , na tal van ontberinge ... De boeken van Sandra Brown (1) op volgorde ... ... . De moordenaar zal sterven en de "goeden" zullen elkaar , na tal van ontberingen en misverstanden, huiverend van genot in de armen vallen. Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay Obsessie schreef, ontkiemde het idee dat uiteindelijk Haar naam was Sarah zou worden. Na haar scheiding vindt Pascaline hét perfecte appartement in Parijs. De obsessie kent verschillende delen en start met de 12-jarige Naomi die haar vader achterna gaat in het bos en daarmee voorgoed haar onschuld verliest. Ze ontdekt dat haar vader een vrouw gevangen houdt in het bos en dit is niet zijn eerste slachtoffer. Dit deel is heel indringend beschreven en als lezer voel je mee met de angst v...

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
8,74 MB
BESTANDSNAAM
De obsessie.pdf

OMSCHRIJVING

Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien torst ze de daden van Thomas David Bowes met zich mee.Nu is Naomi een succesvol fotografe en heeft ze een plek gevonden waar ze zich thuisvoelt. Het is een groot oud huis dat opgeknapt moet worden, duizenden kilometers bij iedereen die ze ooit heeft gekend vandaan. Naomi zocht eenzaamheid, maar de vriendelijke inwoners van Sunrise Cove betrekken haar telkens bij hun gemeenschap – vooral de resolute Xander Keaton.Naomi merkt dat haar verdedigingslinie afbrokkelt en diep in haar hart heeft ze altijd verlangd naar menselijk contact. Maar de ervaring leert: haar verleden is nooit verder weg dan een nachtmerrie.

Wil je het boek lezen?De obsessie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen De obsessie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN