Een tekening per dag

Een tekening per dag - Deltas | Warmolth.org

...ijsheid en (b) een grafisch element dat je vaak ziet in het dagelijks leven"), wat een logisch vervolg zou zijn op dag 21 ... [CHALLENGE] 2017: Een tekening per dag/week/maand • Bokt.nl ... . 'Een tekening per dag, 365 tekenopdrachten om je creativiteit te prikkelen' door - Onze prijs: €12,95 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Re: [CHALLENGE] 2017: Een tekening per dag/week/maand. Geplaatst: 31-12-16 17:43 . Leuk! Ik ga voor minimaal 12 kleurpotloodtekeningen in 2017, dus elke maand 1. Ben niet zo'n fan van snelle losse tekeningen maken, dus houd het op gedetailleerde werkjes. Ik had gevraagd of ze het ... [CHALLENGE] 2017: Een tekening per dag/week/maand • Bokt.nl ... . Ben niet zo'n fan van snelle losse tekeningen maken, dus houd het op gedetailleerde werkjes. Ik had gevraagd of ze het konden veranderen naar 'een tekening per dag' maar het is dus blijkbaar "een paard per week" geworden. Selina ReBokker Berichten: 10549 Geregistreerd: 20-10-13 Woonplaats: Ede. Re: [CHALLENGE]2016: een paard per week. Geplaatst: 04-01-16 12:19 Huh, zat ... Een tekening per dag. Benodigdheden: • Alles waarmee je kunt tekenen: potloden, stiften, fineliners, markers, ballpoint, houtskool etc • Een schetsboekje. Bekijk onderstaand filmpje: Begin vandaag met een tekening over je dag. Als je niets weet teken je iets na wat je mooi vindt zoals de kunstenaar in het filmpje. Als een dagboek. Een tekening per dag. 365 tekenopdrachten om je creativiteit te prikkelen. ... Een snor, een strandstoel, een kasteel, de drie biggetjes, een versierde kerstboom… Het lijkt simpel… maar laat je niet misleiden! Soms zijn de eenvoudigste dingen het minst eenvoudig om te tekenen. Een Tekening Per Dag? Je vindt het bij Lobbes. Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag al in huis! Prikkel elke dag je verbeelding en je creativiteit met de originele tekenopdrachten ... iemand die zelf e...

INFORMATIE

AUTEUR
Deltas
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
Een tekening per dag.pdf

OMSCHRIJVING

Prikkel elke dag je verbeelding en je creativiteit met de superleuke tekenopdrachten in dit inspirerende schetsboek. Een snor, een strandstoel, een kasteel, de drie biggetjes, een versierde kerstboom... Het lijkt simpel... maar laat je niet misleiden! Soms zijn de eenvoudigste dingen het minst eenvoudig om te tekenen. Ga de tekenuitdaging aan en kies een opdracht uit waar je zin in hebt. Of sla het boek open en teken het vol van kaft tot kaft. Aan jou de keuze!

Wil je het boek lezen?Een tekening per dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deltas. Lezen Een tekening per dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN