Ik heet Lucy Barton

Ik heet Lucy Barton - Elizabeth Strout | Warmolth.org

...09 de prestigieuze Pulitzerprijs voor de literatuur voor haar boek Olive Kitteridge ... Elizabeth Strout - Ik heet Lucy Barton - VPRO Boeken - VPRO ... .Ik heet Lucy Barton is in het Nederlands vertaald door Barbara de Lange.Het is een kabbelend verhaal over een moeizame moeder-dochterrelatie, het overwinnen van onzekerheden, en jezelf losmaken van het... Geschreven bij Ik heet Lucy Barton. Ik keek uit naar Ik heet Lucy Barton vanwege de moeder-dochter relatie die volgens de samenvatting zou worden uitgediept. Ik ben zelf dochter van een moeder én moeder van een dochter en was daarom benie ... Recensie: Ik heet Lucy Barton 📖 De Leesclub van Alles ... . Ik ben zelf dochter van een moeder én moeder van een dochter en was daarom benieuwd naar Elizabeth Strouts verhaal over de spanningen in Lucy Barton's relatie met haar moeder. Het lijkt dus een simpel verhaal. Lucy Barton ligt in het ziekenhuis om geopereerd te worden aan haar blindedarm, maar na de operatie verblijft ze nog weken in het ziekenhuis. Ze wordt ziek en de dokters weten niet precies wat er aan de hand is. Haar moeder, die ze al een lange tijd niet heeft gezien, komt langs en zit vijf dagen aan haar ... Alles aan Ik heet Lucy Barton (Atlas Contact), de briljante vijfde roman van Elizabeth Strout, ademt een even bedrieglijke als betoverende eenvoud.Het is midden jaren tachtig als de vertelster, vanwege een infectie aan een New Yorks ziekenhuisbed gekluisterd, gezelschap krijgt...

INFORMATIE

AUTEUR
Elizabeth Strout
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Ik heet Lucy Barton.pdf

OMSCHRIJVING

Lucy Barton is langzaam aan het herstellen van wat een simpele operatie had moeten zijn. Haar moeder, die ze jaren niet gezien heeft, komt op ziekenbezoek. Door te praten over mensen die Lucy nog uit het dorp van haar jeugd kent zoeken ze aarzelend toenadering tot elkaar. Maar net onder de oppervlakte ligt nog steeds de spanning die al die tijd tussen hen in heeft gestaan.Ik heet Lucy Barton is een intiem, diep empathisch en fenomenaal geobserveerd portret van de kwetsbare band tussen moeder en dochter.

Wil je het boek lezen?Ik heet Lucy Barton in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elizabeth Strout. Lezen Ik heet Lucy Barton Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN