Atlee Pine - De lange weg naar genade

Atlee Pine - De lange weg naar genade - David Baldacci | Warmolth.org

...gde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent ... De lange weg naar genade van David Baldacci | Boek en ... ... . Op vijfjarige leeftijd werd haar zusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen ... Atlee Pine - De lange weg naar genade | David Baldacci . Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Lees „De lange weg naar genade" door David Baldacci verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Special agent Atle ... De lange weg naar genade - bibliotheek.nl ... . Lees „De lange weg naar genade" door David Baldacci verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf i... ‎Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud geno… David Baldacci De lange weg naar genade Gesproken boek Als FBI-agent Atlee Pine geconfronteerd wordt met een dode muilezel en een verdwenen bezoeker van de Grand Canyon, krijgt ze opdracht de zaak te laten rusten wat haar juist wantrouwend maakt. De Grand Canyon behoort tot het district waar FBI-agent Atlee Pine verantwoordelijk voor is. De vondst van een dode muilezel met ingekerfde letters en het verdwijnen van een bezoeker is het begin van een niet te stoppen keten van gebeurtenissen. Atlee Pine wordt duidelijk neergezet in dit eerste deel en één ding is duidelijk: er zal ongetwijfeld nog heel wat op haar pad komen en dus kijk ik nu al uit naar het volgende boek. De lange weg naar genade - David Baldacci Thriller, paperback, 400 pagina's, AW Bruna...

INFORMATIE

AUTEUR
David Baldacci
DIMENSIE
10,47 MB
BESTANDSNAAM
Atlee Pine - De lange weg naar genade.pdf

OMSCHRIJVING

Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee.Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.

Wil je het boek lezen?Atlee Pine - De lange weg naar genade in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Baldacci. Lezen Atlee Pine - De lange weg naar genade Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN