Mees Kees - Mees Kees: Hoppa!

Mees Kees - Mees Kees: Hoppa! - Mirjam Oldenhave | Warmolth.org

...dere leerling en gezellig. En hoewel Mees Kees nog geen 'volleerd' leraar is ... Mees Kees Hoppa! - Bibliotheek aan den IJssel ... ... Mees Kees - Rekenspelletjes (Hardcover). Onderdeel van de serie Mees Kees. Hou je van puzzels, spelletjes, moppen en raadsels? Je vindt het allemaal in... Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees! Ietwat slungelig en onhandig maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen. De jonge leraar doet vooral leuke dingen in de klas, met de bedoeling om sp ... Mees Kees Hoppa - Mirjam Oldenhave - Boekrecensies ... . De jonge leraar doet vooral leuke dingen in de klas, met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. De directrice van de school, Dreus, is het daar vaak niet mee eens en kan dat niet altijd ... Luister nu naar het nieuwe Mees Kees avontuur! Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sammy gaat jongleren, Jackie hangt aan de trapeze en Tobias heeft ook een superidee, maar dat is nog een verrassing. Mees Kees, een begrip. De hele serie wordt graag gelezen en de films zijn even populair. En hoe leuk is het dat er dan 'Hoppa!' een nieuw avontuur is van Tobias en zijn klasgenoten en vooral Mees Kees 'die nog moet leren'. Al op de eerste bladzijden zit je te grinniken. Mees Kees: Hoppa! - Mees Kees van Mirjam Oldenhave (boek, gebonden, ISBN 9789021680002). Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt... Luister nu naar het nieuwe Mees Kees avontuur! Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sammy gaat jongleren, Jackie hangt aan de trapeze en Tobias heeft ook een superidee, maar dat is nog een verrassing. Beste kijkers, Juf Meral leest deze keer voor uit het boek Mees Kees van Miriam Oldenhave. De titel van het boek is HOPPA. Hier kun je luisteren naar hoofdstuk 1. Groeten juf Meral en meester Leon. Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees! Ietwat slungelig en onhandig maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen. De jonge leraar doet vooral leuke dingen in de klas, met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. De directrice van de school, Dreus, is het daar vaak niet mee eens en kan dat niet altijd ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Oldenhave
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
Mees Kees - Mees Kees: Hoppa!.pdf

OMSCHRIJVING

De populairste meester in spe is terug!Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sammy gaat jongleren, Jackie hangt aan de trapeze en Tobias heeft ook een superidee, maar dat is nog een verrassing. Zelfs Harley, de hond van mees Kees, doet mee. Circus Hoppa wordt straks vast een groot succes! Of toch niet...?

Wil je het boek lezen?Mees Kees - Mees Kees: Hoppa! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Oldenhave. Lezen Mees Kees - Mees Kees: Hoppa! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN