Minoes

Minoes - Annie M.G. Schmidt | Warmolth.org

...ak is bij een grote chemische fabriek. Minoes vertelt het door aan de verlegen journalist Tibbe, die nu eindelijk een belangrijke scoop heeft ... Minoes door Annie M.G. Schmidt (Zeker Weten Goed ... ... . Het klassieke boek van Annie M.G. Schmidt kreeg een heel nieuw jasje en mooie vignetten binnenin. Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en toe nog de mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima 'kats'. Dat laatste komt haar baas Tibbe, die in een krant schrijft, goed van pas. Poes Minoes uit de Emmalaan snapt niet waarom ze er plots uitzie ... bol.com | MINOES /S DVD NL (Dvd), Sarah Bannier | Dvd's ... . Dat laatste komt haar baas Tibbe, die in een krant schrijft, goed van pas. Poes Minoes uit de Emmalaan snapt niet waarom ze er plots uitziet als een een charmante jongedame (Van Houten). Het is raar, maar het heeft ook voordelen. Bevriende katten vertellen haar bijvoorbeeld mensengeheimen, waarmee ze de sympathieke, stuntelige journalist Tibbe (Maassen) helpt, in ruil voor eten en een slaapplaats. Er zit ook een tip tussen over de onfrisse zaakjes van schurkachtige ... Directed by Vincent Bal. With Carice van Houten, Theo Maassen, Sarah Bannier, Pierre Bokma. A cat who turns into a young woman helps a journalist protect their town from a factory boss with an evil plan. Minoes is een knappe wit met beetje zwarte kater, gecastreerd, geboortedatum: 05-02-2005. Ja, u leest het goed, Minoes is een kater! Daar hebben wij ook een beetje moeite mee dus als u ons hoort praten over zij en haar, neem ons niet kwalijk. Samen met Tinek en Saffier (nog niet op de site) in het asiel gekomen wegens verdrietige persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de redactie geeft hem nog één kans. Doordat Minoes met poezen kan praten, kan ze veel nieuwtjes doorspelen aan Tibbe. Bijvoorbeeld over een plaatselijke weldoener, meneer Ellermeet, die in werkelijkheid een boosdoener is...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
Minoes.pdf

OMSCHRIJVING

Al weer de 30ste druk van de Annie M.G. Schmidt-klassieker, met de oorspronkelijke tekeningen van Carl Hollander.Juffrouw Minoes was vroeger een poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu gewoon een meisje, tot zingt ze af en toe nog de Mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima kats. Dat laatste komt haar baas Tibbe, die in de krant schrijft, goed van pas. Via de katten-persdienst komt hij heel wat verborgen en geheime zaken te weten. Dat geeft weliswaar grote moeilijkheden, maar dankzij Minoes en haar vele kattenvrienden loopt alles goed af.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Minoes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Minoes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN