Salamander klassiek 759: ilias

Salamander klassiek 759: ilias - Homerus | Warmolth.org

...gilius Maro (70-10 v. Chr.) aan het boek dat de Latijnse tegenhanger moest worden van Homeros' Iias en Odyssee tegelijk, toen hij overleed en zijn Aeneis achterliet in de versie die wij nu kennen ... 56 Titels Salamander Klassiek - Literatuur - Marktplaats.nl ... . Vlak voor zijn dood uitte hij de dringende wens dat zijn onvoltooide levenswerk vernietigd zou worden - een verlangen waaraan zijn opdrachtgever keizer Augustus gelukkig ... Zowel op toneel als op schrift zijn de Grieken nog steeds onoverwinnelijk. De twee heldendichten die aan het begin van de Europese letterkunde staan, de Ilias en de Odyssee, vormen het hoogtepunt van een eeuwenlange traditie van mondeling voortgebrachte verhalende po ... bol.com | Salamander Klassiek artikelen kopen? Kijk snel! ... . De twee heldendichten die aan het begin van de Europese letterkunde staan, de Ilias en de Odyssee, vormen het hoogtepunt van een eeuwenlange traditie van mondeling voortgebrachte verhalende poëzie. Ze zijn door geen later werk in dit genre overtroffen. Bestel alle besproken boeken online De Ilias herlezen + Oorlogshandelingen zijn rare, ... Ik citeer steeds uit de vertaling van Dr. M.A. Schwartz, met een nawoord van mij uitgegeven in de reeks Salamander klassiek, Querido 1996. Alleen de (spelling van de) namen heb ik hier steeds aangepast + Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen. 42 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop homerus odyssee eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Athenaeum - Polak & Van Gennep / Salamander Klassiek", "1998, hardcover, goed exemplaar". 9789021497617. Prijs Bekijk boek Alle Salamander Klassiek deeltjes voor. € 7,50 per stuk. Zeer goede vertaling van titels die je altijd al had willen lezen/hebben!! Ook ideaal voor in de rugzak:stevig gebonden en perfect van formaat. Voor alle titels (nu dus, zolang de voorraad strekt) voor 7,50 euro. Alle titels in deze serie van Uitgeverij Athenaeum 4e druk als Salamander Klassiek, Amsterdam 1997, 5e druk 1999 . Vergilius De val van Troje, Het verhaal van Aeneas, zang 2, Amsterdam 1994 Fragmenten uit Het verhaal van Aeneas, zangen 1,2,4,6,8,10 en 12, in Tantae molis erat, Aeneis, een Romeins epos, Emmeloord 1995 . Xenofon Griekse oorlogen, Amsterdam 1990 Homerus : tweedehands - en antieke boeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. List of books stored in books-by-isbn.com the ISBN of which begins with the publisher-specific prefix 978-90-253. Sonnetten en andere gedichten | ISBN 9789025341855 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Salamander klassiek 759: Ilias: Amazon.es: Homerus, M.A. Schwartz: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Homerus
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
Salamander klassiek 759: ilias.pdf

OMSCHRIJVING

De Ilias: het verhaal over de beroemdste oorlog uit de Griekse mythologie. Homerus beschrijft ons de laatste dagen van de lange strijd om Troje, niet als verslag van een reeks gebeurtenissen, maar als dramatisch epos, waarin de gevechten als achtergrond dienen voor het eigenlijke thema: de wrok van Achilles en zijn keuze tussen leven en roem.

Wil je het boek lezen?Salamander klassiek 759: ilias in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Homerus. Lezen Salamander klassiek 759: ilias Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN