Zhineng qigong

Zhineng qigong - Anne Hering | Warmolth.org

... statische vormen lage en hoge niveaus te vinden zijn ... Wat is Qigong - ChiNeng Qigong Centrum ... . Een reden om bij voorkeur de dynamische vormen te beoefenen is, onder andere, dat het vaak in het begin moeilijk is om rust en leegte in statische vormen te vinden. Zhineng Qigong. De kracht van Zhineng Qigong is dat deze Chinese gezondheidsoefeningen door iedereen, in korte tijd, geleerd en beoefend kunnen worden. Welkom. Thérèse Godthelp. Zhineng Qigong is een oosterse bewegingskunst en bestaat uit simpele, snel aan te leren, vloeiende lichaamsbewegingen. Zhineng Qigong is een reeks eenvoudige bewegingen e ... Zhineng Qigong | Zhigongonline.com ... . Zhineng Qigong is een reeks eenvoudige bewegingen en houdingen ontwikkeld door dr. Pang Ming, een oosters en westers afgestudeerd arts. Deze bewegingen zijn bedoeld om onze innerlijke geneeskracht aan te boren door ons af te stemmen op wat ze in Zhineng 'het Chi-veld' noemen. Je zult veel Zhineng Qigong-ers regelmatig "hun yuan ling tong" horen zeggen.… Zhineng Qigong is afkomstig uit China en gericht op het laten doorstromen van je Qi zodat je gezond wordt en blijft. Dat doen we met oefeningen die bestaan uit vloeiende bewegingen. De oefeningen zijn voor iedereen goed uit te voeren, ook als je last hebt van beperkingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Hering
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
Zhineng qigong.pdf

OMSCHRIJVING

Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en ziel beter doorgronden, vind je jouw innerlijke glimlach en balans, en versterk je jouw zelfhelend vermogen en jouw qi. Door het beoefenen van zhineng qigong ga je gemakkelijker met uitdagende situaties in je leven om.In dit boek vind je verschillende oefeningen die de zelfhelende krachten in jouw lichaam activeren en de qi-stroom stimuleren. De oefeningen zijn geschikt voor jong en oud en kunnen overal zonder hulpmiddelen uitgevoerd worden. Er wordt ook meer over de achtergrond van zhineng qigong verteld en wat het belang is van een kalme geest.

Wil je het boek lezen?Zhineng qigong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Hering. Lezen Zhineng qigong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN