WWW-Beroepen - Werken in de horeca

WWW-Beroepen - Werken in de horeca - Suzanne Peters | Warmolth.org

... voor jou. Je geeft vrijwillig je regelmatige slaap- en eetritme op ... Alle vacatures in de horeca | Werken in de Horeca ... . En is het een keer extreem druk in het restaurant? Jij springt wel even bij. Als dat geen toewijding is! Lees ook: Vijf voordelen van werken in het weekend. Horeca in Rotterdam is belangrijk om een aantrekkelijke stad te zijn, om te bezoeken en om in te wonen. Daarnaast levert de horecasector een belangrijke bijdrage aan de Rotterdamse werkgelegenheid. Disclaimer: KHN deelt de beschikbare informatie voor de horeca. K ... Beroepen — Horeca.nl: Alles over leren en werken in de horeca ... . Disclaimer: KHN deelt de beschikbare informatie voor de horeca. KHN houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Deze pagina wordt dagelijks geüpdatet. Onderaan de pagina vind je doorverwijzingen naar kennispagina's met gedetailleerde informatie met vragen en antwoorden. KHN wijst erop dat informatie snel kan veranderen. De horeca is een van de leukste sectoren om in te werken! We hebben horeca vacatures voor barmannen en -vrouwen, cateringmedewerkers, obers en serveersters, en ga zo maar door. Wat dacht je ervan om in een gezellig café te gaan werken? Terwijl jij drankjes voor de gasten mixt, speelt er op de achtergrond een live bandje. De pauzes kunnen worden gesplitst in perioden van 15 minuten. Lees hier meer over (het doorbetalen van) pauzes. Werken op zondag De horeca-cao regelt dat er geen minimum aantal zondagen in elke periode van 52 weken zijn waarop geen arbeid verricht wordt. **In de vakantieperiodes mogen 15-jarigen tot 21.00 uur werken. Een 15-jarige mag (hulp)werkzaamheden in de horeca uitvoeren, dus geen geïndustrialiseerde arbeid. Wel mag een 15-jarige de hoofdafwasser helpen met het wegzetten van de afwas of lichte werkzaamheden verrichten in de keuken, zoals poleren en met de hand afwassen. Op die manier kun je zelf geheel je eigen pakket samenstellen als zzp'er in de horeca. Hierdoor kun je je weer gewoon met je werk bezig houden en ben je er van verzekerd dat er altijd een goede oplossing is wanneer je schade hebt opgelopen. Freelance horeca personeel. Als zzp'er in de horeca ben je niet altijd verzekerd van projecten....

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Peters
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
WWW-Beroepen - Werken in de horeca.pdf

OMSCHRIJVING

WWW=Wij Willen WetenNet als de andere series WWW, WWW-Jnuior en WWW-Terra, omvat deze serie informatieve boekjes onderwerpen voor spreekbeurten en werkstukken. Maar deze reeks biedt ook informatie t.b.v. beroepsoriëntatie. Een goede inleiding voor beroepskeuze en de daarbijbehorende informatie over (voor)opleiding. Afhankelijk van het beroep wordt per deel bekeken voor welke leeftijdscategorie. Ook interessant voor ouders.

Wil je het boek lezen?WWW-Beroepen - Werken in de horeca in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Peters. Lezen WWW-Beroepen - Werken in de horeca Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN