MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 Opgavenboek

MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 Opgavenboek - C.J.M. Jacobs | Warmolth.org

.... Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en uitwerkingenboek ... MBA Belastingwetgeving | met resultaat 2018/2019 | Opgavenboek ... ... Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorend theorieboek en uitwerkingenboek de studiemethode MBA Belastingwetgeving met resultaat. Deze studiemethode is opgezet met als uitgangspunt de exameneisen voor het vak Belastingwetgeving van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). 'MBA Belastingwetgeving met resultaat 2019/2020 Opgavenboek' door C.J.M. Jacobs - Onze prijs: €27,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in hu ... bol.com | MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 ... ... .J.M. Jacobs - Onze prijs: €27,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en uitwerkingenboek de studiemethode MBA Belastingwetgeving met resultaat. Deze studiemethode is opgezet met als uitgangspunt de exameneisen voor het vak Belastingwetgeving van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). De vraagstukken uit dit...

INFORMATIE

AUTEUR
C.J.M. Jacobs
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 Opgavenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en uitwerkingenboek de studiemethode MBA Belastingwetgeving met resultaat. Deze studiemethode is opgezet met als uitgangspunt de exameneisen voor het vak Belastingwetgeving van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).De vraagstukken uit dit opgavenboek zijn, net als het theorieboek, verdeeld in aparte hoofdstukken. Alle opgaven zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving per 1 januari 2018. Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.mbabelastingwetgevingmetresultaat.nl. Studenten kunnen hier per hoofdstuk oefenen met het maken van diverse meerkeuze- en open vragen, begrippen trainen en video's kijken die uitleg gevenover het Nederlandse belastingrecht.

Wil je het boek lezen?MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 Opgavenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.J.M. Jacobs. Lezen MBA Belastingwetgeving met resultaat 2018/2019 Opgavenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN