Courtney- Blauwe horizon

Courtney- Blauwe horizon - Wilbur Smith | Warmolth.org

...; maart 2011; Samenvatting. Sir Hal Courtney vertrok aan het begin van de achttiende eeuw, op verzoek van de Engelse Oost-Indische Compagnie, naar Afrika om de piraten die de kust teisterden te bestrijden ... Blauwe horizon - Wilbur Smith - (ISBN: 9789022535646) | De ... ... . Wilbur Addison Smith (Broken Hill, 9 januari 1933) is een Zuid-Afrikaans schrijver wiens romans zich voornamelijk in Afrika afspelen. Hij werd geboren in Noord-Rhodesië (het huidige Zambia) en genoot zijn opleiding in Zuid-Afrika waar hij Michaelhouse en Rhodes University doorliep. Zijn eerste roman schreef hij terwijl hij werkzaam was voor de Salisbury Inland Revenue, de Rhodesische ... Wilbur Smith Blauwe horizon Gedrukt boek Twee telgen uit een anglo-Afrikaans koopmans- en zeel ... Courtney- Blauwe horizon Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . Zijn eerste roman schreef hij terwijl hij werkzaam was voor de Salisbury Inland Revenue, de Rhodesische ... Wilbur Smith Blauwe horizon Gedrukt boek Twee telgen uit een anglo-Afrikaans koopmans- en zeeliedengeslacht beleven rond 1730 uiterst bloedige avonturen in o.a. de Hollandse Kaapkolonie en op de Indische Oceaan. Bestel Blauwe horizon van Wilbur Smith. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilbur Smith
DIMENSIE
8,84 MB
BESTANDSNAAM
Courtney- Blauwe horizon.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Courtney. Kapers en huurmoordenaars, geluk en ongeluk: de Courtneys kennen het allemaal. Langs de mysterieuze kust van Afrika wordt gevochten, gewonnen en verloren. Deze bestsellers grijpen je bij de keel en laten je niet meer los!

Wil je het boek lezen?Courtney- Blauwe horizon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilbur Smith. Lezen Courtney- Blauwe horizon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN