Drie versies van ons

Drie versies van ons - Laura Barnett | Warmolth.org

...es neemt, van hun ontmoeting in 1958 tot de ontknoping in het heden ... Drie versies van ons [e-Book] - Laura Barnett - (ISBN ... ... . Drie versies van ons | ISBN 9789020633412 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Drie versies van ons volgt Eva en Jim, samen en gescheiden, wanneer hun liefde steeds andere routes neemt, tot de ontknoping in het heden. Drie levens vol liefde, ambitie en verraad, maar bovenal drie levens met een rotsvaste connectie tussen twee personen." Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan mee ... Drie versies van ons - Laura Barnett | biebmiepje ... ." Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan meer dan 21 landen verkocht. #watals Later zal Eva denken: zonder die roestige spijker zouden Jim en ik elkaar nooit ontmoet hebben. Die gedachte zal haar met een adembenemende hevigheid te binnen schieten, volledig geformuleerd, terwijl ze roerloos ligt te kijken naar het licht dat om de gordijnen heen piept. Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan meer dan 21 landen verkocht. #watals Later zal Eva denken: zonder die roestige spijker zouden Jim en ik elkaar nooit ontmoet hebben. Die gedachte zal haar met een adembenemende hevigheid te binnen schieten, volledig geformuleerd, terwijl ze roerloos ligt te kijken naar het licht dat om de gordijnen heen piept. Drie versies van ons. Auteur: laura barnett isbn 13 : 9789020608311 verzendkosten zijn voor de koper zie mijn andere advertenties over boeken nr.b157 Drie versies van ons bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Drie versies van mij door Wendy, Eefje & Joany Buenen Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan meer dan 21 landen verkocht. #watals Later zal Eva denken: zonder die roestige spijker zouden Jim en ik elkaar nooit ontmoet hebben. Die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Barnett
DIMENSIE
11,83 MB
BESTANDSNAAM
Drie versies van ons.pdf

OMSCHRIJVING

Sommige momenten kunnen je leven veranderen.Heb je je ooit afgevraagd: wat als...?Een man loopt over een voetpad. Een vrouw fi etst hem tegemoet. Op dat moment wordt hun lot met elkaar verbonden. De vrouw moet uitwijken voor een hond. Of krijgt ze een lekke band? Of fi etst ze gewoon door? Drie beslissende momenten, drie versies van een verhaal dat de rest van hun leven bepaalt.Eva en Jim zijn 19-jarige studenten wanneer ze elkaar in 1958 voor het eerst ontmoeten. Kleine beslissingen en wendingen bepalen vanaf dat moment hun leven dramatisch. En dan is er nog David, een ambitieuze acteur die zwaar verliefd is op Eva. Drie versies van ons volgt Eva en Jim, samen en gescheiden, wanneer hun liefde steeds andere routes neemt, tot de ontknoping in het heden.Drie levens vol liefde, ambitie en verraad, maar bovenal drie levens met een rotsvaste connectie tussen twee personen.'Een triomfantelijk debuut; een weldoordacht boek over het samenspel tussen toeval en lot. Buiten een originele structuur biedt de roman een openhartige kijk op echte liefde.' The TimesLaura Barnett (1982) is schrijver, journalist en theatercriticus. Ze schrijft regelmatig voor The Guardian, The Daily Telegraph en The Observer. Ze studeerde Spaans, Italiaans en journalistiek aan de universiteit van Cambridge en woont tegenwoordig in Londen. Voor haar eerder gepubliceerde korte verhalen won ze verscheidene prijzen. Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan meer dan 21 landen verkocht.#watalsLater zal Eva denken: zonder die roestige spijker zouden Jim en ik elkaar nooit ontmoet hebben. Die gedachte zal haar met een adembenemende hevigheid te binnen schieten, volledig geformuleerd, terwijl ze roerloos ligt te kijken naar het licht dat om de gordijnen heen piept. Ze denkt na over de precieze hoek van haar fietsband in het gras, dat vol diepe sporen zat; over de spijker zelf, oud en krom; het hondje dat liep te wroeten in de berm en niet opzij ging voor het geluid van haar fietsketting en banden. Ze was uitgeweken voor het beestje en haar band was in de roestige spijker terechtgekomen. Het had toch gemakkelijk gekund - de kans was zelfs veel groter - dat deze dingen geen van alle gebeurd zouden zijn?

Wil je het boek lezen?Drie versies van ons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Barnett. Lezen Drie versies van ons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN