Werkplaats voor de ziel

Werkplaats voor de ziel - Joke Litjens | Warmolth.org

... rechtbankvoorzitter. Joke Litjens werkteveertien jaar als mediapastor bij de KRO ... bol.com | Werkplaats voor de ziel, Joke Litjens ... ... . In 2000 begon ze voor zichzelf met 'Werkplaats voor de Ziel'. Ze leidt retraites en pelgrimstochten, en treedt op als inspirator bij workshops en lezingen. Op bol.com vind je alle boeken van Joke Litjens, waaronder het nieuwste boek van Joke Litjens. werkplaatsvoordeziel.nl De werkplaats bevat Bezinningsdagen workshops retraites trainingen ook in opdracht voor verenigingen groepen bedrijven congregaties parochies Geestelijke WERKPLAATS VOOR DE ZIEL - JOKE LITJENS De Werkplaats voor de Ziel biedt: − individuele geestelijke begeleiding − trainingen, bezinningsdagen, workshops, retraites voor groepen, organisaties, bedrijven − pelgrimsreizen naar Israël, Rome en Santiago de Compostella − bezinningsdagen/retraites in de zomer en in de winter. I: www.werkplaatsvoordeziel.nl E: [email protected] T ... Werkplaats ... bol.com | Werkplaats voor de ziel, Joke Litjens ... ... . I: www.werkplaatsvoordeziel.nl E: [email protected] T ... Werkplaats voor de ziel | ISBN 9789025903008 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Werkplaats voor de ziel spreekt Joke Litjens met twaalf sterke mannen over hun kwetsbare kant. Ze interviewt hen over het heden en het verleden, over wat hun bezielt en waar ze kracht uit putten, over God en over het kwaad, over geloof en ongeloof, over hun pijn en kwetsbaarheid, over hun worsteling in het leven en over hun dromen. Vanaf 1 juni a.s. ga ik zelfstandig verder met de 'Werkplaats voor de Ziel'. De Werkplaats biedt: persoonlijke begeleiding ter verheldering en verdieping trainingen, bezinningsdagen, workshops, retraite voor groepen, organisaties en bedrijven pelgrimsreizen bezinningsdagen/retraites in de zomer en de winter. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Werkplaats voor de Ziel in Zeist vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » Met Werkplaats voor de Ziel ga je niet zomaar op reis. "Er moet een verdiepende en inspirerende laag in zitten," zegt Joke. "Spiritualiteit en bezinning komen duideli...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Litjens
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
Werkplaats voor de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Na De reis naar binnen, een boek met portretten van vrouwen over hun spirituele ontwikkeling, werd Joke Litjens nieuwsgierig naar wat mannen beleven tijdens hun zoektocht naar spiritualiteit. Deze vraag bleek ook te leven bij bezoekers van Litjenslezingen en workshops. In Werkplaats voor de ziel staan twaalf intense en diepgaande interviews met mannen over heden en verleden, pijn en kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. De geportretteerde mannen hebben een zeer diverse achtergrondvan kunstenaar tot priester en van fotograaf tot rechtbankvoorzitter. Litjens sprak met bekende en minder bekende mannen: onder anderen Antoine Bodar, Jaap Lodewijks, Willem Vermandere en Frans Denissen komen aan het woord.Een boek dat inspireert tot gedachten en gesprekken over bezieling en spiritualiteit.

Wil je het boek lezen?Werkplaats voor de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Litjens. Lezen Werkplaats voor de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN