Boemerang - De bizonjagers

Boemerang - De bizonjagers - Lida Dijkstra | Warmolth.org

...illen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik ... De bizonjagers - metadata.isbn.nl ... . 'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Ze willen ze opruimen. Buffalo Bill en zijn mannen komen om rond het dorpje Steenbeek zoveel mogelijk bizons dood te schieten. Als cowboy Rik dat hoort, besluit hij er een stokje voor te steken. want het is niet alleen ... De bizonjagers - Boemerang van Lida Dijkstra (boek, gebonden, ISBN 9789043704779). 'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt ... De bizonjagers - Lida Dijkstra - (ISBN: 9789043704779 ... ... . 'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots.'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik.'Dat klopt,'... Bezig met toevoegen... Welkom Inloggen De bizonjagers Lida Dijkstra • Boek • hardback. Samenvatting 'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots. ... -een paard voor rik -De bankroof -De ramp van Goudgroef -De spookstad -Goudkoorts Dit is een boek uit de serie Boemerang voor Makkelijk Lezen. Home > Leesboeken > Makkelijk lezen > boemerang > Cowboy Rik, de bizonjagers. Cowboy Rik, de bizonjagers 'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots. 'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik. 'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Maretak brengt met Boemerang een nieuwe serie voor Makkelijk Lezen. Boeken voor kinderen die niet zo goed kunnen lezen en die (misschien daarom ook) niet zo graag lezen. Ook kinderen met dyslexie zullen deze boeken met plezier en succes lezen. Alle Boemerangboeken zijn gezet in de dyslexieletter Heinemann Special. 'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots. 'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik. 'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Ze willen ze opruimen. Buffalo Bill en zijn mannen komen om rond het dorpje Steenbeek zoveel mogelijk bizons dood te schieten. -De bankroof-De ramp van Goudgroef-De spookstad-Goudkoorts. Dit is een boek uit de serie Boemerang voor Makkelijk Lezen. Deze boeken passen bij de leeftijd, maar zijn eenvoudiger qua leestechniek. Het boek is gezet in de dyslexieletter Heinemann Sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Lida Dijkstra
DIMENSIE
6,90 MB
BESTANDSNAAM
Boemerang - De bizonjagers.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots.'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik.'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Ze willen ze opruimen.Buffalo Bill en zijn mannen komen om rond het dorpje Steenbeek zoveel mogelijk bizons dood te schieten.Als cowboy Rik dat hoort, besluit hij er een stokje voor te steken.want het is niet alleen zielig voor de dieren, maar ook voor de indianen. Zij leven van de bizons.Riks plannen om de jagers tegen te houden, mislukken een voor een.Maar dan komen de indianen zelf in actie.Zal het hun lukken om samen met Rik de bizons te redden?Trefwoorden: Wilde Westen | cowboys | indianen | vriendenSpannend? Er zijn nog meer boeken over Cowboy Rik:-een paard voor rik-De bankroof-De ramp van Goudgroef-De spookstad-GoudkoortsDit is een boek uit de serie Boemerang voor Makkelijk Lezen. Deze boeken passen bij de leeftijd, maar zijn eenvoudiger qua leestechniek.Het boek is gezet in de dyslexieletter Heinemann Special, daardoor zullen ook lezers met dyslexie hier hun voordeel mee kunnen doen.

Wil je het boek lezen?Boemerang - De bizonjagers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lida Dijkstra. Lezen Boemerang - De bizonjagers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN