Verzameld werk

Verzameld werk - Epictetus | Warmolth.org

...nauwgezet (33) Kerkelijke plechtigheid (19) Nauwgezet (33) Verzameld werk (Hardcover) ... verzameld werk - Boeken over Boeken ... . Hardcover, Het verzameld proza van Franz Kafka (1883-1924) in de geel-zwarte band. Bevat o.a. Het proces, Het slot, Amerika,... Geschreven bij Verzameld Werk. Het wordt als liefhebber van oude 'neederlandsche' literatuur steeds lastiger om werken van de grote schrijvers te verzamelen, zonder te vervallen in oude, beduimelde exemplaren om je verzameling te completeren. Dit is dé gelegenheid om het verzameld werk van Elsschot in huis te krijgen. Verza ... Verzameld werk Louis Paul Boon - Boeken over boeken ... . Dit is dé gelegenheid om het verzameld werk van Elsschot in huis te krijgen. Verzameld werk (Paperback). Epictetus brengt een strikte tweedeling aantussen wat wel en niet in onze macht ligt. Eenmens heeft macht over zijn houding... Geschreven bij Verzameld werk. In tegenstelling tot wat er staat, koop je slechts één deel en niet de complete serie. Erg misleidend, hoewel de prijs van Euro 11,75 wel erg laag is voor een dergelijk werk. Let dus goed op! Verzameld Werk (Onbekende bindwijze). Ongewijzigde heruitgave van de bekende uitgave van het verzameld werk van de Tsjechische schrijver (1883-1924),... * Deel 5C van het Verzameld Werk: Uit de dagboeken 1938-1940, is augustus 2018 verschenen. Onder redactie van Noortje Kuiper-M...

INFORMATIE

AUTEUR
Epictetus
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
Verzameld werk.pdf

OMSCHRIJVING

Epictetus, een Griekse slaaf die stoïsch filosoofwerd: een mens heeft macht over zijnhouding ten opzichte van wat hem overkomt,maar bepaalt niet zijn eigen lot. Gezondheid,maatschappelijk aanzien, rijkdom: maak je erniet druk om en neem het zoals het komt. Dielevenshouding leidt tot volmaakte vrijheid engeluk.Epictetus filosofie bevat praktische lessen voor het dagelijksleven, ook voor mensen van nu. Het werk van psychotherapeutAlbert Ellis en romanschrijver Tom Wolfeis erdoor beïnvloed.In dit Verzameld werk zijn alle overgeleverde tekstenvan Epictetus voor het eerst in Nederlandse vertaling inéén band opgenomen: de Colleges, de fragmenten en hetHandboekje. Gerard Boter en Rob Brouwer hebben dezeuitgave voorzien van een inleiding, samenvattingen enaantekeningen.

Wil je het boek lezen?Verzameld werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Epictetus. Lezen Verzameld werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN