Piet Polies in actie

Piet Polies in actie - Floris Kapelle | Warmolth.org

...ering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken ... Piet Polies in actie - Floris Kapelle, Kaschogo - (ISBN ... ... . Koop nieuw of tweedehands . Get this from a library! Piet Polies in actie. [Floris Kappelle; Rijk de Gooyer; Aart Schotte; Kaschogo!] -- Er gebeuren rare dingen op de kermis. En in het dorp wordt opeens met vals geld betaald. Piet Polies gaat met zijn assistente Julia op onderzoek uit. Gelukkig worden ze geholpen door zijn neefje ... Piet Polies in actie. In een wereld vol misdaad en gevaar staa ... Bureau ISBN - Piet Polies in actie ... . Piet Polies in actie. In een wereld vol misdaad en gevaar staat één man voor recht en waarheid. Een stoere, maar vriendelijke held die weet hoe je boeven moet vangen. Zijn naam: Piet Polies. In zijn politieauto scheurt Piet met loeiende sirene de stad door, op zoek naar dieven en bandieten. Want die zijn overal! In Piet Polies en de kermisklanten gebeuren er vreemde dingen op de kermis: er ... Piet Polies in actie bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Piet Polies. 99 vind-ik-leuks. Piet Polies is de nieuwe kinderheld! In een gefotografeerde en dus echte wereld beleeft Piet Polies, spannende avonturen! Zijn motto: boeven vangen! Piet Polies. 99 likes. Piet Polies is de nieuwe kinderheld! In een gefotografeerde en dus echte wereld beleeft Piet Polies, spannende avonturen! Zijn motto: boeven vangen! Floris Kappelle is een geweldige auteur. Download en lees het boek Piet Polies in actie op onze website online.boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt Piet Polies in actie in PDF, ePUB, MOBI. Piet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies en dat kun je nu ook horen! Op deze eerste luisterboek-CD van Piet Polies zijn opgenomen de verhalen: De Giftige Taart, De Boef met de Aansteker en De Wilde Achtervolging die eerder verschenen als prentenboek; en twee nieuwe verhalen: De Visser met het Geweer en De Hollende Sultan. Zijn naam: Piet Polies. In zijn politieauto scheurt Piet met loeiende sirene de stad door, op zoek naar dieven en bandieten. Want die zijn overal! In Piet Polies en de kermisklanten gebeuren er vreemde dingen op de kermis: er worden prijzen gestolen en de ene stroomstoring na de andere legt de attracties plat. Piet Polies vangt boeven Piet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies, maar dat kun je nu ook horen! De verhalen worden heel spannend verteld door Academy Award-winnaar Pierre Bokma. Bij "Piet Polies in actie" zit een envelop met een waarschuwing: "Pas op! Gevaarlijke inhoud!" Erin vinden lezertjes een bonnenboekje van Piet plus stickers met de personages erop. Het ... Piet Polies in actie on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Piet Polies in actie Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer...

INFORMATIE

AUTEUR
Floris Kapelle
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
Piet Polies in actie.pdf

OMSCHRIJVING

In een wereld vol misdaad en gevaar staat één man voor recht en waarheid. Een stoere, maar vriendelijke held die weet hoe je boeven moet vangen. Zijn naam: Piet Polies.In zijn politieauto scheurt Piet met loeiende sirene de stad door, op zoek naar dieven en bandieten. Want die zijn overal! In Piet Polies en de kermisklanten gebeuren er vreemde dingen op de kermis: er worden prijzen gestolen en de ene stroomstoring na de andere legt de attracties plat. En in Piet Polies en de flappentappers vliegen de bankbiljetten door de lucht... Gelukkig zit Piet erbovenop. Samen met zijn assistente Julia en slimme neefje Robin zoekt hij elke zaak tot op de bodem uit!Met boetebonnen en stickers!

Wil je het boek lezen?Piet Polies in actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floris Kapelle. Lezen Piet Polies in actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN