Dagboek van een weddingplanner

Dagboek van een weddingplanner - Lotte Groosman | Warmolth.org

...n Dagboek van een weddingplanner, Lotte Groosman - Hardback - 9789000367351 | AKO boeken Dagboek van een weddingplanner ... Dagboek van een weddingplanner | Weddingdeco.nl ... . Hoge resolutie versie. Lotte Groosman. is dé weddingplanner van Nederland en plande onder andere de bruiloft van Nicolette van Dam en Ellen Hoog. Eerder maakte LINDA.tv een populaire korte serie over Lotte en haar werk als weddingplanner. Bekend van de ... Dagboek van een weddingplanner Dé must-read ter voorbereiding op jouw trouwdag. Sarah Wijzenbeek & Lotte Groosman . Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is ... bol.com | Dagboek van een weddingplanner, Lotte Groosman ... ... . Sarah Wijzenbeek & Lotte Groosman . Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het ... Dagboek van een weddingplanner Dé must-read ter voorbereiding op jouw trouwdag. Lotte Groosman. Ebook . Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het ... 9789000367351 - Dagboek van een weddingplanner door Lotte Groosman.. Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serieVol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het .. Winnen jouw exemplaar van Dagboek van een Weddingplanner. Trouwplannen.nl 30 oktober 2019. Daar is tie dan! Wij hebben er lang naar uitgekeken …'Dagboek van een weddingplanner' waarin weddingplanner Lotte Groosman je alle facetten van het organiseren van een bruiloft verteld uit haar eigen ervaring. Dagboek van een weddingplanner Lotte Groosman • Boek • hardback. Samenvatting . Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Dagboek van een weddingplanner. Dé must-read ter voorbereiding op jouw trouwdag. Lotte Groosman...

INFORMATIE

AUTEUR
Lotte Groosman
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een weddingplanner.pdf

OMSCHRIJVING

Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serieVol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie.Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van grappige anekdotes, mooie liefdesverhalen van bruidsparen én de uitdagende situaties en struggles die je niet voorzien had, geeft Lotte je tips en inspiratie voor je eigen trouwfeest. Want wat doe je als je prachtige Italiaanse bruiloft in het water dreigt te vallen door slecht weer? Daarnaast lezen we het verhaal van Lotte zelf, hoe ze weddingplanner werd, wat haar mooiste en moeilijkste momenten waren en waarom het elke keer weer zo bijzonder is zo'n belangrijke dag van anderen mee te maken. Rijk geïllustreerd met prachtige foto's van de door haar georganiseerde bruiloften. Hoe kun je creatief trouwen en toch bij jezelf blijven? Lotte weet raad én geeft waargebeurde en aansprekende voorbeelden Het ultieme cadeautje voor iedereen met trouwplannen Uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die meer wil weten over het beroep weddingplanner Lotte is bekend door haar LINDA.tv-serie Dagboek van een weddingplannerLotte Groosman weet als geen ander hoe je de bruiloft van je leven kunt organiseren. Ze was een van de eerste weddingplanners van Nederland en heeft menige grote BN'er-bruiloft op haar naam staan, in binnen- en buitenland. Op Franse chateaus, Italiaanse landgoederen of op vertrouwde plekken in Nederland. Maar waar draait een bruiloft nu echt om? Lotte gelooft dat het delen van jullie geluk met de leukste en liefste mensen uit je leven het belangrijkste is. Dat kan heel groots, maar net zo goed heel intiem. Hoe je dat doet, lees je in haar Dagboek van een weddingplanner.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een weddingplanner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lotte Groosman. Lezen Dagboek van een weddingplanner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN