Stuk

Stuk - Judith Visser | Warmolth.org

...ngewikkeld, omdat je als maker natuurlijk afhankelijk bent van wat er in de ... Synoniemen van stuk; ander woord voor stuk - synoniemen.net ... ... Stuk vlees met been (1) seconde (9) Euvel (16) Amerikaans houtsoort (1) nu (19) vegen (17) Feestelijke maaltijd (8) vleesvervanger (19) balspel (87) brallen (3) miljardste deel (1) Leverworst (4) Overdekte galerij (3) Wij gaan STUK voor jou! Elke woensdag & zaterdag om 17:00 uur een nieuwe aflevering. in hedendaagse spelling: aandeel, deel, gedeelte, stuk. 218. Aandeel — deel — gedeelte — stuk. Wat met andere te samen een g ... Huis voor Dans, Beeld en Geluid | STUK ... . 218. Aandeel — deel — gedeelte — stuk. Wat met andere te samen een geheel uitmaakt. Deel stelt vooral de tegenstelling met het geheel op voorgrond: dat is maar een deel van de waarheid; het zesde deel. Bij gedeelte denkt men meer aan een bepaald deel in tegenstelling met een ander: Het eerste gedeelte van den weg is zonnig: het ... 'Stuk' is een vierdelige documentaireserie waarin een aantal mensen wordt gevolgd tijdens de periode die ze doorbrengen in een revalidatiecentrum. Hier vind je alle vier de afleveringen. STUK bouwt aan een kunstencentrum van de toekomst door kunst te verbinden met o.a. onderwijs, wetenschap, jeugdwerk en vorming. STUK draagt zorg voor kunstenaars én publiek, brengt hen samen en zoekt naar een actieve relatie tussen beide. Zo wil STUK een motor zijn voor het kunstenl...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Visser
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Stuk.pdf

OMSCHRIJVING

Vereenvoudigde versie in Misdadig reeks van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. Bedoeld voor jongeren en volwassenen die niet zo makkelijk lezen. Stuk is een spannende roman over de ontsporing van een jong meisje. Haar werkelijkheid en de realiteit lopen steeds minder in de pas, en haar omgeving heeft niets door. Over de vernietigende invloed van pesten op een jong leven.

Wil je het boek lezen?Stuk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Visser. Lezen Stuk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN