Zomer aan het Comomeer

Zomer aan het Comomeer - Anita Hughes | Warmolth.org

...iddag. Daarna is het nog lang zomer aan het Comomeer ... Zomer aan het Comomeer - Comomeer-Nu ... . Lisette Pelsers juli 2012 Zomer aan het Comomeer. Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in San Francisco en Napa. Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat Peter haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van halfzus Portia. Het klimaat is in de zomer aangenaam door de liggi ... Het klimaat van Como - klimaatinfo Como ... . Het klimaat is in de zomer aangenaam door de ligging aan het meer. Dit zorgt voor een gematigde temperatuur in de zomer. Je mag rekenen op maximumtemperaturen die gemiddeld tussen de 25 en 30 graden uitkomen in de maanden juli en augustus. In de winters kan het afhankelijk van de hoogte waarop men zich bevindt behoorlijk koud worden. Aan het Comomeer in Italië ontdekken Floriana, Adam en Esmé dat je je verleden los moet kunnen laten om je toekomst te omarmen. De zomer aan het meer Erica James Uitgeverij De Fontein, 2015 ISBN 9789026138003 € 7,99 (paperback) € 9,99 (ebook) Bestel De zomer aan het meer bij bol.com. Domaso ligt in het noorden, direct aan het Comomeer. De omliggende plaatsen zijn Gravedona, Vercana en Gera Lario. Recht tegenover, aan de andere kant van het meer, ligt Colico. Domaso telt zo'n 1500 inwoners. In de zomer komen er veel toeristen naar Domaso. Zomer aan het Comomeer | ISBN 9789460236815 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in San Francisco en Napa. Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat Peter haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van halfzus Portia. Daar aan de oever van het Comomeer ... Zomer aan het Comomeer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Zomer aan het Comomeer RECENSIE Hallie woont in San Francisco, werkt als interieurontwerpster en heeft een relatie met Peter. Ze zit in een fase van haar leven dat ze de ene bruiloft na de andere heeft: al hun vrienden en vriendinnen treden in het huwelijksbootje. Het Comomeer staat bekend om haar warme zomers en milde winters en is daarom het hele jaar door een geliefde vakantiebestemming. Desalniettemin zijn de maanden mei, juni en september qua klimaat het gunstigst. Het Comomeer, ook wel Lago di Como of Lago di Lario, is vernoemd naar de grootste de stad aan het meer: Como. Het meer is gelegen in de streek Lombardije. Hoewel het door bergen omgeven Comomeer kleiner is dan het Gardameer en Lago Maggiore, heeft dit meer toch de langste kustlijn. Vakantie Comomeer. VakantieComome...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Hughes
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
Zomer aan het Comomeer.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in San Francisco en Napa. Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat Peter haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van halfzus Portia. Daar aan de oever van het Comomeer overdenkt ze haar leven en de oprechtheid van Peters gevoelens.Lukt het haar om hier te beslissen of ze terug wil naar haar (bijna) perfecte leven in San Francisco en te trouwen met haar Peter? Of valt ze voor de charmes van de mysterieuze man in de mooie villa verderop aan het meer? En wat doet het verloren gewaande dagboek van haar moeder verborgen in de bibliotheek van Portia?Laat je door Hallie meevoeren naar de prachtige villa s en dorpjes aan het Comomeer. Geniet van zwoele avonden vol heerlijk eten, schitterende jurken en romantiek.

Wil je het boek lezen?Zomer aan het Comomeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Hughes. Lezen Zomer aan het Comomeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN