Alle dagen druk

Alle dagen druk - Marieke Otten | Warmolth.org

...€12,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Betekent dit echt Alle Dagen Heel Druk, of betekent het toch iets anders? Pieter Hoekstra is psychiater voor kinderen in het UMCG ... Alle dagen druk door Marieke Otten (paperback ... ... . Een psychiater is een dokter die veel weet over de hersenen en over hoe je je voelt. Hij legt uit wat ADHD betekent, hoe je het kunt krijgen en wat je ertegen kunt doen. Geschreven bij Alle dagen hartstikke druk. Het boek is echt geweldig. Ik lees hem voor in mijn klas (groep 5) en de kinderen kunnen zich geweldig goed inleven in de problemen van indi. Het is humoristisch en realistisch geschreven zonder d ... Alle dagen druk - Marieke Otten | Boeken.com ... . Het boek is echt geweldig. Ik lees hem voor in mijn klas (groep 5) en de kinderen kunnen zich geweldig goed inleven in de problemen van indi. Het is humoristisch en realistisch geschreven zonder dat het een te zwaar verhaal wordt of dat het overdreven of belachelijk is. Een echte aanrader voor jong en oud! Luc (15) is altijd druk. Hij reageert, vaak zonder nadenken, op alles. Hij begint te blowen en drinkt bier, hij komt zijn afspraken niet na, hij steelt en maakt ruzie met iedereen die hem voor de voeten loopt. Uiteindelijk barst de bom en loopt Luc weg en vlucht naar zijn oma. Alle Dagen Hartstikke Druk van Mirjam Mous Hartverwarmend en humoristisch kinderboek over ADHD. Indy heeft ADHD. Dat betekent dat hij Alle Dagen Hartstikke Druk is. Volgens Indy's moeder tenminste. Indy zelf denkt dat het ook best Alle Dagen Helden Daden kan betekenen. Zijn grootste held is de indiaan Sitting Bull. Alle dagen druk direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Alle dagen heel druk, of…. Toen de moeder na enkele maanden probeerde de zorg voor haar kinderen weer op te pakken, bleek met name Alex zich tegen haar te verzetten. Hij eiste veel aandacht op, vooral op een negatieve manier, door te schreeuwen of met spullen te gooien als zijn moeder niet onmiddelijk luisterde. Indy heeft ADHD. Dat betekent dat hij Alle Dagen Hartstikke Druk is. Volgens Indy's moeder tenminste. Indy zelf denkt dat het ook best Alle Dagen Helden Daden kan betekenen. Zijn grootste held is de indiaan Sitting Bull. Die zit zo stil, dat het net is alsof hij uit rots is gehakt. Indy kan helemaal niet stilzitten. Hij is een Springende Stier. Alle dagen hartstikke druk* 9789000358953 Mous, Alle Dagen Hartstikke Dr...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Otten
DIMENSIE
5,26 MB
BESTANDSNAAM
Alle dagen druk.pdf

OMSCHRIJVING

Luc is vijftien jaar en woont in een dorp. Al op de basisschool heeft hij gemerkt dat hij anders is. Hij is veel drukker dan andere kinderen en kan niet stil zitten. Zijn klasgenoten op de middelbare school schelden hem wel eens uit voor ADHD’er. Luc is blij als hij vrienden in het dorp krijgt. Op het dorpsplein gaat hij blowen met zijn vrienden. Later gaat hij ook stelen in een winkel. Hij krijgt veel ruzie met zijn ouders en ook met een goede vriend van hem, Johan. Luc laat Johan vallen voor zijn nieuwe vrienden. Maar Anke, de zus van Johan blijkt toch wel heel erg leuk. Dan betrapt Lucs vader Luc bij het stelen van geld. Luc loopt weg van huis.

Wil je het boek lezen?Alle dagen druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Otten. Lezen Alle dagen druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN