Verscheurd verlangen

Verscheurd verlangen - Wilma Hollander | Warmolth.org

...in een Grieks bergdorpje. Hier kwam ze jaren geleden terecht door haar huwelijk met een Griek die haar na drie miskramen verlaten heeft ... Verscheurd Verlangen - Wilma Hollander ... . Sinds ze naar Griekenland vertrok, heeft ze geen contact meer met haar familie. Haar moeder was al overleden en haar vader keerde haar de rug toe toen ze ging ... Verscheurd verlangen (Paperback). De uitblijvende eenheid van de gereformeerde gezindteHet Contact Orgaan Gereformeerde Gezindte (COGG) wil het gesprek... Het is mijn verlangen voor elke LHBT-er dat homo- en biseksualiteit of trans zijn, geen reden is om de kerk vaarwel te zeggen. En v ... Verscheurd verlangen - I.A. Kole | Boeken.com ... ... Het is mijn verlangen voor elke LHBT-er dat homo- en biseksualiteit of trans zijn, geen reden is om de kerk vaarwel te zeggen. En voor de kerk is mijn verlangen dat ze iedereen onvoorwaardelijk accepteert en een veilige plek kan creëren waar liefde heerst. Door mijn vrijwilligerswerk bij Stichting Verscheurd hoop ik hieraan bij te dragen. Verscheurd Verlangen Een besluit dat behoorlijk wankelt wanneer ze in het vliegtuig naar Charleroi onverwacht naast de sexy bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Hollander
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
Verscheurd verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Andrea Groeneveld (36) weet het zeker: van een relatie tussen haar en bestseller-auteur Jonathan van der Werf kan geen sprake zijn.Hij zou nooit kunnen aarden in het eenvoudige Griekse bergdorpje waar zij al vijftien jaar woont en zij voelt zich niet thuis in zijn hectische, met luxe en glamour omgeven Nederlandse bestaan.Bovendien heeft hij een vijftienjarige dochter, die niet bereid is hem te delen met een andere vrouw.Andrea is vastbesloten de charmante Jonathan snel te vergeten, maar helaas denkt haar hart daar anders over...Een heerlijke liefdesroman van top-auteur Wilma Hollander die zich afspeelt in romantisch Griekenland.

Wil je het boek lezen?Verscheurd verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Hollander. Lezen Verscheurd verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN