Prachtboeken!

Prachtboeken! - Cor Gerritsma | Warmolth.org

...Next Article Win Het Enige Boek in je Koffer met posters ... bol.com | Prachtboek Idea ... . Maike Douglas-Westland. Ik ga al die prachtboeken van mij nog maar eens lezen.' Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Onze aanbevolen cookie-instelling is niveau 4. Zo geniet u op elk ogenblik van deze website in optimale omstandigheden. Meer over. Prachtboeken van Karel ten Haaf. Karel ten Haaf is behalve dichter van vrolijke, hilari ... Hoe de tuin een vriend kan zijn | Trouw ... . Karel ten Haaf is behalve dichter van vrolijke, hilarische en soms ook ontroerende poëzie (o.a. de dikke bundel 'Meisjespijn') en schrijver van vrolijke, hilarische en soms ook ontroerende romans (o.a. 'Hemel en afscheid', 'Geen zomer meer' en 'Steppen zonder autoped') ook een literair speurder van formaat ('Alleen de titel is nog niet af')....

INFORMATIE

AUTEUR
Cor Gerritsma
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Prachtboeken!.pdf

OMSCHRIJVING

Wilt u eenvoudig (opnieuw) bekend raken in de Nederlandse literatuur van de 20e eeuw? Dat kan! In dit boek vindt u een selectie van vijftig opmerkelijke boeken uit de vorige eeuw samengevat en geanalyseerd. Bij ieder boek wordt naast een uitgebreide samenvatting van het verhaal ook een heldere analyse gegeven van de personages, de stijl, en de thematiek; tevens wordt het boek in de context van de literatuurgeschiedenis geplaatst. De extra informatie helpt om nieuw verbanden te leggen en een overzicht te krijgen van die romans waar u misschien nooit aan toe bent gekomen. Deze kennismaking met vijftig van de beste romans uit de afgelopen honderd jaar daagt u uit tot lezen en herlezen.

Wil je het boek lezen?Prachtboeken! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor Gerritsma. Lezen Prachtboeken! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN