ANWB wereldreisgids - Argentinië

ANWB wereldreisgids - Argentinië - Rolf Seeler | Warmolth.org

... geschikt voor de onafhankelijke reiziger ... Reisgids ANWB Wereldreisgids Argentinië - Argentinie ... ... . Verder heeft u adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea, winkels, bus- en ... Alle praktische informatie over Argentinië die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb.nl. Bekijk alle info over douaneregels, visum, rijbewijs en meer. Auteur: Juan Garff; Rolf Seeler, Prijs: € 24,95, ISBN/ISBN13: 9789018034979, Categorie: Boek, Reisgids Argentinië voor de reiziger die buiten de gebaande paden wil ... ANWB Wereldreisgids Argentinië Juan ... Argentinië - Juan Garff - 9789018043957 | Bruna.nl ... ... ANWB Wereldreisgids Argentinië Juan Garff. Nederlands | Paperback € 25,95 + 51 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Afhalen na 30 minuten. Ik haal af ... De ANWB Wereldreisgids Argentinië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Argentinië. Het land van de donderende watervallen van Iguazú, de huizenhoge gletsjers van Perito Moreno en zonnende zeeolifanten op het kiezelstrand van Península Valdés. Maar ook van de mix van Europese architectuurstijlen uit de 19e en vroeg 20e eeuw in Buenos Aires en de wijnhuizen ... ANWB Wereld Reisgids Chili & Paaseiland De ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Chili en Paaseiland. Chili, het land van stille natuur en verstedelijking, bossen en woestijnen, maar ook studentikoze kunstenaarsmilieus, boerenfeesten, wijngaarden en een eindeloze sterrenhemel. Wanneer je een verre reis gaat maken is een reisgids van ANWB Wereldreisgids een goede keuze. ANWB Ontdek Reisgidsen bieden meer verdieping. Naast tips voor bezienswaardigheden, eten, accommodatie en uitgaan leer je de hoogtepunten van de streek via wandelingen, ontdekkingstochten, routes en persoonlijke favorieten van de auteur. ANWB Reisgidsen. Iedere vakantie begint goed met een van de bijna 200 ANWB Reisgidsen. Ons assortiment bestaat uit drie verschillende series. De ANWB Extra reisgids is compact en is ideaal voor bijvoorbeeld een stedentrip. De ANWB Ontdek gidsen bieden net iets meer verdieping. Hierin vind je naast de hoogtepunten b...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Seeler
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
ANWB wereldreisgids - Argentinië.pdf

OMSCHRIJVING

Reisgids Argentinië - ANWB Wereldreisgids Argentinië De ANWB Wereldreisgids Argentinië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Argentinië. Het land van de ruige Patagonische kust, de pampa en de Andes. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Plaza de Mayo in Buenos Aires en de wijnroutes van Mendoza. De uitgebreide Argentinië reisgids telt meer dan 500 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Argentinië.

Wil je het boek lezen?ANWB wereldreisgids - Argentinië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Seeler. Lezen ANWB wereldreisgids - Argentinië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN