Indiase Hoofdmassage

Indiase Hoofdmassage - Narendra Mehta | Warmolth.org

...eren zorgt voor directe ontspanning De Indiase hoofdmassage, ook wel aangeduid met het mengwoord 'champissage' (chämpi—het Indiase word voor massage in veel dialecten + massage), is gebaseerd op de eeuwenoude ayurvedische geneeskunde die bijna 4000 jaar oud is ... Een Indiase hoofdmassage geven: 15 stappen (met ... ... .Bij deze massage worden de bovenste drie chakra's behandeld: vishuddha, ajna en sahasrara. De massage kan je lichaam beter in harmonie brengen en genezen, je ... Indiase hoofdmassage. Tijdens de cursus leert u de kunst van de Ayurvedische indiase hoofdmassage, worden de Ayurvedische basisprincipes eigen gemaakt en krijgt u zowel theorie- als praktijkles voor het toepassen van de indiase hoofdmassage technieken. Veel m ... Indiase hoofdmassage ... ... Indiase hoofdmassage. Tijdens de cursus leert u de kunst van de Ayurvedische indiase hoofdmassage, worden de Ayurvedische basisprincipes eigen gemaakt en krijgt u zowel theorie- als praktijkles voor het toepassen van de indiase hoofdmassage technieken. Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Massage, Indiase hoofdmassage Bekijk de Cursus details Ann Vandenbogaerde Deze massage vormt een onlosmakelijk onderdeel van de gezondheidsleer de ayurveda uit India. Haal deze zalige,… Indiase HoofdMassage, ook wel een champi genoemd, wordt in India al duizenden jaren toegepast en van ouder op kind doorgegeven. Oorspronkelijk was het vooral bedoeld om de haren van de bruid mooi en sterk te maken. Tegenwoordig kun je in India nog steeds in veel kapsalons een heerlijke hoofdmassage ondergaan. Tijdens deze cursus leer je de Indiase Hoofdmassage zoals die o.a. in Azië door kappers wordt gegeven, en zijn wortels heeft in een rijke familietraditie van meer dan duizend jaar oud. Bij deze ontspannende en verkwikkende massage worden hoofd, gezicht, nek en schouders behandeld. Indiase hoofdmassage rekent af met stress, verlicht spanningen in de nek, het hoofd en de schouders, en bevordert gezonde haargroei. Mind, Body & Spirit brengt u heldere inzichten en praktische technieken om optimaal te kunnen genieten van het leven en de wereld om u heen. Indiase hoofdmassage Indiase massage van hoofd, hoofdhuid, gezicht, nek en schouders. Zoals de naam al doet vermoeden vindt de Indiase hoofdmassage zijn oorsprong in India. De massage richt zich vooral op schouders, nek, hoofdhuid en het gezicht waarbi...

INFORMATIE

AUTEUR
Narendra Mehta
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Indiase Hoofdmassage.pdf

OMSCHRIJVING

Indiase hoofdmassage rekent af met stress, verlicht spanningen in de nek, het hoofd en de schouders, en bevordert gezonde haargroei.Mind, Body & Spirit brengt u heldere inzichten en praktische technieken om optimaal te kunnen genieten van het leven en de wereld om u heen.

Wil je het boek lezen?Indiase Hoofdmassage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Narendra Mehta. Lezen Indiase Hoofdmassage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN