Van overleven naar zinvol leven

Van overleven naar zinvol leven - Anke De Jong | Warmolth.org

...Van overleven naar zinvol leven. 207 likes · 1 talking about this ... Van overleven naar zinvol leven - Home | Facebook ... . Een boek voor iedereen die te maken heeft met verlies van gezondheid en een weg zoekt om hier mee om te gaan. ISBN 9789025901424 Van overleven naar zinvol leven Anke de Jong • ebook • epub. Samenvatting . Een steun in de rug voor iedereen die met ziekte te maken heeft. Wanneer iemand wordt getroffen door een ziekte of ongeval, staat alles in het teken van overleven: doktersbezoeken, behandelingen en revalidatie. Van overleven naar zinvol leven ondersteunt je stap voor stap in ... Ebook ePUB: Van overleven naar zinvol leven - geschreven ... ... . Van overleven naar zinvol leven ondersteunt je stap voor stap in dit rouwproces. Daarbij spelen bewustwording, acceptatie of aanpassen en overleven naar - het uiteindelijke doel - verder leven, een rol. Anke de Jong heeft eigen ervaringen en die van andere mensen gebundeld tot een boek vol troost en motivatie. Read "Van overleven naar zinvol leven" by Anke de Jong available from Rakuten Kobo. Een steun in de rug voor iedereen die met ziekte te maken heeft. Wanneer iemand wordt getroffen door een ziekte of ongev... Van overleven naar zinvol leven direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kunstboek-kopen.nl. De online kunstboeken specialist. Van overleven naar zinvol leven De draad weer oppakken na ziekte of ongeval Anke de Jong - Koelé . Afgaande op de titel zou je kunnen denken dat het een esoterisch boek is. Niets is minder waar. De schrijfster vertelt heel aards wat er met iemand gebeurt die getroffen wordt door een ernstige ziekte of ongeval en hoe het daarna verder moet. Van overleven naar zinvol leven | ISBN 9789025901424 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het e-book Van overleven naar zinvol leven, geschreven door Anke de Jong, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Van overleven naar zinvol leven 1e druk is een boek van Anke De Jong uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have. ISBN 9789025901424 Een steun in de rug voor iedereen die met ziekte te maken heeft. Wanneer iemand wordt getroffen door een ziekte of ongeval, staat alles in het teken van overleven: doktersbezoeken, behandelingen en revalidatie. Van overleven naar zinvol leven is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Van overleven naar zinvol leven PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Van overleven naar zinvol leven Wanneer iemand wordt getroffen door een ziekte of ongeval, staat alles in het teken van overleven: doktersbezoeken, behandeling...

INFORMATIE

AUTEUR
Anke De Jong
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Van overleven naar zinvol leven.pdf

OMSCHRIJVING

Een steun in de rug voor iedereen die met ziekte te maken heeft.Wanneer iemand wordt getroffen door een ziekte of ongeval, staat alles in het teken van overleven: doktersbezoeken, behandelingen en revalidatie. Daarna moet je de draad weer oppakken, niet alleen wat de dagelijkse routine betreft maar ook ten aanzien van de toekomst en je dromen. Vaak is dat helemaal niet gemakkelijk: je moet opnieuw zin geven aan het leven. Van overleven naar zinvol leven helpt daarbij.

Wil je het boek lezen?Van overleven naar zinvol leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anke De Jong. Lezen Van overleven naar zinvol leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN