HSP-hulpgidsen - HSP -hulp bij overprikkeling en stress

HSP-hulpgidsen - HSP -hulp bij overprikkeling en stress - Renée Merkestijn | Warmolth.org

... hoogte van het laatste nieuws, relevante promoties en gepersonaliseerde aanbiedingen ... HSP-hulpgidsen 1 - HSP - hulp bij overprikkeling en stress ... ... HSP-hulpgidsen 1 - HSP - hulp bij overprikkeling en stress ... hoogte van het laatste nieuws, relevante promoties en gepersonaliseerde aanbiedingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Renée Merkestijn
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
HSP-hulpgidsen - HSP -hulp bij overprikkeling en stress.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boekje is speciaal geschreven voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid weer volledig tot zijn recht. Door de adviezen te volgen, breng je jezelf tot rust, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en vind je de kracht om je eigen weg te volgen. De praktische adviezen zijn alfabetisch geordend en voorzien van duidelijke uitleg en oefeningen. Renée Merkestijn heeft een praktijk als HSP life coach en energetisch therapeute. Ze leidt HSP-coaches op bij een onderwijsinstituut in Nederland en België. Het voorkomen van overprikkeling is een eerste maar essentiële stap voor een HSP, zeker als je hooggevoeligheid nog als last mocht ervaren. De vervolgstappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensdoel, communicatie, relaties, werk, financiën, time management, intuïtieve ontwikkeling, energetische invloeden, selfhealing en Feng Shui, worden in haar praktijk, haar cursussen en in nog te verschijnen boekjes behandeld.

Wil je het boek lezen?HSP-hulpgidsen - HSP -hulp bij overprikkeling en stress in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renée Merkestijn. Lezen HSP-hulpgidsen - HSP -hulp bij overprikkeling en stress Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN