Socialezekerheidsrecht in kort bestek

Socialezekerheidsrecht in kort bestek - Saskia Klosse | Warmolth.org

... kort bestek. S. Klosse - Paperback / softback ... Bureau ISBN - Socialezekerheidsrecht in kort bestek ... . Details Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt op de structuur van het stelsel. Socialezekerheidsrecht in kort bestek S. Klosse & G.J. Vonk . Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nad ... Socialezekerheidsrecht in kort bestek - Research database ... ... . Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt op de structuur van het stelsel. ... S. Klosse, G..J. Vonk Socialezekerheidsrecht in kort bestek. Gedrukt boek . Studieboek op hbo-niveau. Genre Non-Fictie Onderwerpen Recht, Overheidsadministratie, socialezekerheidsrecht, Nederland, Sociale politiek en wetgeving, Mens en Maatschappij, Arbeids- en sociale zekerheidsrecht, Socialezekerheidsrecht Taal Socialezekerheidsrecht in kort bestek G.J. Vonk • Boek • paperback. Samenvatting . Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt op de structuur van het stelsel. Socialezekerheidsrecht in kort bestek Saskia Klosse ; Gijsbert Vonk. recht begrepen. Reeks: Recht begrepen . Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt ... Helaas wordt Recht begrepen - Socialezekerheidsrecht in kort bestek van S. Klosse op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch. Door dit boek op je boekenlijst te zetten, ontvang je een mail zodra het boek weer wordt aangeboden. Asi es / 2 / deel Tekstboek download PDF Marja van der Linden. Asp.Net 1.1 Met Vb.Net boek - Michiel de Rond .epub. Asser serie 3-I - Europees recht en Nederlands vermogensrecht boek .pdf Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt op de structuur van het stelsel. Er zijn voorbeelden opgenomen en er wordt verwezen naar de relevante wetsbepalingen. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting. Na twee inleidende hoofdstukken is het boek opgezet langs de assen ... Biologie Interactief / VMBO Bovenbouw B K9 / deel Werkboekkatern Leerjaar 3/4 pdf download (Bert van den Berg) paperback/ gebrocheerd: € 29,50: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 9789462907690, augustus 2020 Socialezekerheidsrecht in kort bestek. S. Klosse - Paperback / softback. Verschijningsdatum 17-8-2020. ISBN 9789462907690. Artikelnummer: 9789462907690. Over Reinders. Contact Reinders samen voor de klas ......

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Klosse
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
Socialezekerheidsrecht in kort bestek.pdf

OMSCHRIJVING

Socialezekerheidsrecht in kort bestek 1e druk is een boek van Saskia Klosse uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462901308 Dit inleidende boek over het socialezekerheidsrecht is bestemd voor een eerste kennismaking met het rechtsgebied. Het is systematisch en breed opgezet. De nadruk ligt op de structuur van het stelsel. Er zijn voorbeelden opgenomen en er wordt verwezen naar de relevante wetsbepalingen. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting. Na twee inleidende hoofdstukken is het boek opgezet langs de assen van de thema's ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, ouderdom, overlijden, kinderen, gezondheidszorg en behoeftigheid. Hierna komen vier hoofdstukken aan bod over re-integratie, handhaving en het internationale socialezekerheidsrecht.

Wil je het boek lezen?Socialezekerheidsrecht in kort bestek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Klosse. Lezen Socialezekerheidsrecht in kort bestek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN