Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar de Perfectie - H. Blumenthal | Warmolth.org

...ervolgens uit. Op zoek naar perfectie in Asten Mac van Dinther 2 november 2007, 13:10 [b]Waar eten we?[/b] Puur ... Op zoek naar de Perfectie / 2 - kookboekenshop ... ... We lopen langs een glazen aquarium waarin de keuken zit naar de kleine eetzaal achterin. ... Op deze kille herfstavond zit de zaak halfvol met opvallend veel late eters. Op zoek naar de perfectie book. Read 10 reviews from the world's largest community for readers. Culinaire zoektocht naar de perfecte bereiding van acht b... Op zoek naar de Perfectie 2 bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Www.boekwinkeltjes.nl tw ... Op zoek naar de perfectie; moleculair koken - foodies ... ... Op zoek naar de Perfectie 2 bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Blumenthal , Heston . [ isbn 9789073191495 ] ( Rijkelijk geillustreerd . ) - Op Zoek naar de Perfectie . ( Moleculair koken . ) Nieuwe technieken en recepten. Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Op zoek naar de perfectie. Bericht door Webmaster » 09 okt 2007, 12:00 Slechts 8 recepten in dit 320 pagina's tellende boek. Heston Blumenthal gebruikt de kennis van deskundigen en chef-koks en gebruikte ook zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken om deze 8 gerechten tot in perfectie uit te voeren. Op zoek naar de Perfectie: moleculair koken | Blumenthal, H., Maclean, K., Maclean, Kim | ISBN: 9789073191495 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und ......

INFORMATIE

AUTEUR
H. Blumenthal
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
Op zoek naar de Perfectie.pdf

OMSCHRIJVING

Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die onderscheiding in recordtijd. In 2005 riep een internationaal panel van 500 culinaire deskundigen zijn restaurant uit tot Het beste restaurant ter wereld. Enige tijd geleden kreeg Heston een eredoctoraat van de universiteit van Reading voor zijn baanbrekende werk in het onderzoek naar smaak en voeding. Dat onderzoekt vormt de basis voor moleculair koken, een nieuwe richting in de kookkunst waarbij koks natuurkundige en scheikundige experimenten gebruiken als basis voor hun gerechten. Ondanks deze successen besloot Heston dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels in het koken. Hij wilde al zijn creatieve talenten richten op het opnieuw uitvinden van enkele van de bekendste maar vaak heel slecht bereide klassieke Britse schotels. Om dat te kunnen doen, reisde hij de wereld af op zoek naar perfecte versies van de gerechten die de ruggengraat vormen van het Britse culinaire erfgoed.Ieders opvatting van perfectie is anders. Daarom interviewde Heston tal van deskundigen en chef-koks en gebruikte ook zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken op uit te vinden waarom deze klassieke gerechten zo fantastisch zijn. Hij onderzoekt de oorsprong van elk gerecht, hoe en waar de beste ingrediënten te vinden zijn, en natuurlijk alle verschillende manieren om ze tot in de perfectie te bereiden. Daarbij geeft hij allerlei culinaire tips van onschatbare waarde: van zaken als hoe je aardappels snijdt voor onberispelijke friet en wat de kenmerken zijn van het allerbeste rundvlees.Op zoek naar de perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en herinneringen. Het boek is een volledig origineel, inspirerend en fascinerend onderzoek van de fundamenten van goed koken.

Wil je het boek lezen?Op zoek naar de Perfectie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Blumenthal. Lezen Op zoek naar de Perfectie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN