Medische terminologie in praktijk

Medische terminologie in praktijk - Lydia Moors | Warmolth.org

...s. Medische terminologie in praktijk. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... Medische Terminologie in praktijk oefeningen zonder ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 10,46 Excl. BTW check Volledige prijs. Medische terminologie in praktijk; Medische terminologie in praktijk Lydia Moors. Nederlands | Paperback € 11,00 + 22 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhan ... Studystore | Medische terminologie in praktijk, Moors ... ... . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. De cursus Medische terminologie is voor iedereen die kennis over medische begrippen wil opdoen én gebruiken. Bijvoorbeeld voor mensen die in de zorg werken (op administratief gebied) en kun (schrijf-)vaardigheid van medische begrippen willen verbeteren en het Latijn eigen willen maken. Medische Terminologie in praktijk oefeningen zonder antwoorden. oefening voor medische terminologie in praktijk. Universiteit / hogeschool. Vrije Universiteit...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Moors
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
Medische terminologie in praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Medische terminologie in praktijk 2e druk is een boek van Lydia Moors uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044135824 Dit boek vult een leemte voor opleidingen in de medische sector. Hierbij komt men onlosmakelijk in contact met het medisch vakjargon. Dit boek maakt de geïnteresseerden hierin wegwijs. Eerst geeft het algemene richtlijnen over de schrijfwijze van de medische termen zoals de volgorde van de woorddelen, trema of liggend streepje, afkortingen en meervoud.Ook de uitspraak wordt even toegelicht.Vervolgens past de auteur de termen toe op de ligging van de organen en de weefsels ten opzichte van elkaar, evenals op de lichaamsbewegingen. Hierna doet ze de woorddelen zelf (prefix, suffix en stam) uitvoerig uit de doeken.Tot slot diept dit boek de termen uit die het vaakst voorkomen bij een algemeen klinisch onderzoek. En om de opgedane kennis onmiddellijk toe te kunnen passen is de theorie doorspekt met oefeningen.Over de auteurDr. Lydia Moors is arts en specialist in de arbeidsgeneeskunde. Ze geeft les in het volwassenenonderwijs in Tienen, Leuven, Aarschot en Diest.

Wil je het boek lezen?Medische terminologie in praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Moors. Lezen Medische terminologie in praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN