Het heilige moeten

Het heilige moeten - Claudia van der Werf | Warmolth.org

...oed je best doen op school, je moet goede cijfers halen anders krijg je geen goede baan, je moet solliciteren om een baan te vinden, je moet werken om in je levensonderhoud te kunnen voorzien, koffie is om half elf en als je te laat bent ... Het heilige moeten moet eraf ~ Internet- en Tekstbureau ... ... ... Het 'heilige moeten' van Judith Meulendijks. UTRECHT - Een vertwijfelde, haast verbaasde blik. Judith Meulendijks krijgt klop van een trainingsmaatje. Het heilige moeten. Zowel individuen als de overheid maken zich schuldig aan het misvormen van mogelijkheden tot verplichtingen. De norm is dat iedereen alles moet weten, hebben en doen. Het heilige moeten Prestatie Award. Zo schrijf je je in voor een cong ... Het heilige moeten - Nina Elshof Feng Shui ... . Zowel individuen als de overheid maken zich schuldig aan het misvormen van mogelijkheden tot verplichtingen. De norm is dat iedereen alles moet weten, hebben en doen. Het heilige moeten Prestatie Award. Zo schrijf je je in voor een congres, en zo ben je genomineerd voor de "Prestatie Award". Het overkwam mij vorige week. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar aan mij wel de uitdaging om een prestatie te benoemen in de stijl van onze onderneming. Het heilige moeten ontbreekt een beetje. Ze hadden bijna zeventig procent balbezit, dat zegt heel veel over die wedstrijd. De goals van VVV, niet goed verdedigd overigens, had ik totaal niet bij hen verwacht. Ik denk dat VVV het slechtste team van de Eredivisie is." Een blog over het heilige moeten, over genoeg zijn, over verlangen naar meer vrouwelijke energie en het willen doorbreken van patronen. Laat je inspireren! Het heilige moeten november 14, 2014 / 0 Reacties / in ondernemen / door Marca Van den Broek En terwijl ik 's ochtends heerlijk buiten aan het lopen ben met de hond betrap ik mezelf erop dat ik in m'n hoofd rijtjes loop te maken met wat ik allemaal nog moet doen die dag. Het heilige moeten is een verslaving waar velen aan leiden. De veelgehoorde angst is dat als mensen vanuit plezier en rust werken, dit te weinig productie of resultaat geeft en tot schaarste leidt. Terwijl allang is aangetoond dat als je leeft en werkt vanuit plezier en rust, mensen juist gelukkiger, productiever en creatiever zijn. "Het is alsof de voetbalteams gaan bepalen hoe groot en hoog een doel moet zijn. Ik vind dat de regels zo moeten zijn dat het 'take it or leave it' wordt. Dit zijn de regels. Je hebt twee keuzes: meedoen of niet." In het afgelopen decennium is de macht van de motorfabrikanten fors toegenomen. Het heilige moeten is een boek over dwangstoornissen, geschreven door een ervaringsdeskundige: een dwanger. Jarenlang werd het leven van Claudia van der Werf geterroriseerd door alles wat móést. Voor veel mensen is zo'n stoornis enigszins herkenbaar, maar bij Claudia groeide die uit tot niet te hanteren proporties: alles schoonmaken, dingen honder...

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia van der Werf
DIMENSIE
8,69 MB
BESTANDSNAAM
Het heilige moeten.pdf

OMSCHRIJVING

Het heilige moeten is een boek over dwangstoornissen, geschreven door een ervaringsdeskundige: een dwanger. Jarenlang werd het leven van Claudia van der Werf geterroriseerd door alles wat moést. Voor veel mensen is zo’n stoornis enigszins herkenbaar, maar bij Claudia groeide die uit tot niet te hanteren proporties: alles schoonmaken, dingen honderd keer nalopen, tellen en controleren – en dat in het kwadraat. Claudia hield haar aandoening angstvallig verborgen, zelfs voor haar directe omgeving. Dat leidde tot een dubbelleven en heel veel liegen. Met vallen en opstaan vocht ze zich vrij.

Wil je het boek lezen?Het heilige moeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia van der Werf. Lezen Het heilige moeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN