Literaire Juweeltjes - Januari

Literaire Juweeltjes - Januari - Hendrik Groen | Warmolth.org

...reeks die wordt uitgegeven door uitgeverij B for Books in Maartensdijk voor Bruna B ... Literaire Juweeltjes - al meer dan tien jaar een ... ... .V. Eigen Uitgaven en wordt gepresenteerd als leesbevorderingsproject. Het zijn hardcover-boekjes van 10 x 15 cm en ongeveer 64 bladzijden dik met werk van literaire auteurs. Sinds januari 2006 verschijnt er elke maand één, eerst nog uitsluitend bij Bruna te koop, maar sinds ... Op zoek naar artikelen van Literaire Juweeltjes? Artikelen van Literaire Juweeltjes koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Gratis verzonden Het nieuwe literaire juweeltje van januari 2008 ... 'Graag Gelezen', mijn boekenblog: Ik vond een juweeltje! ... .com Snel in huis Gratis verzonden Het nieuwe literaire juweeltje van januari 2008 is natuurlijk nog te verkrijgen: Bruiloft zonder bruidspaar, Gerbrand Bakker ISBN 9789085161110 Ik kan alleen nergens meer plaatjes vinden en de oude doen het geloof ik ook al nniet meer. De meeste mensen kennen B for Books van de serie Literaire Juweeltjes, een leesbevord...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Groen
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
Literaire Juweeltjes - Januari.pdf

OMSCHRIJVING

Hendrik Groen, wie kent hem niet? De bejaarde man van 83 plus die in een verzorgingshuis zit en in zijn geheime dagboek zijn medebewoners genadeloos maar met veel gevoel voor humor op de korrel neemt?Eigenlijk kent niemand hem, want uitgeverij Meulenhoff houdt zijn/haar identiteit zorgvuldig geheim. Er is tenminste één verpleeghuis voor dementerenden waar dagelijks uit het geheime dagboek wordt voorgelezen, maar misschien nog wel veel meer. Warm aanbevolen voor jong en oud. In dit Literaire Juweeltje het eerste deel als appetizer.

Wil je het boek lezen?Literaire Juweeltjes - Januari in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Groen. Lezen Literaire Juweeltjes - Januari Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN