Jouw Personal Health Coach

Jouw Personal Health Coach - Yneke Vocking | Warmolth.org

...n naam is René Maijntz en sinds meer dan vijftien jaar begeleid ik mensen als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relatie, sociale vaardigheden, managementvaardigheden tot aan het starten van een eigen bedrijf toe ... Jouw Personal Trainer in Leiden ... - Visser Health Coach ... . PTI Coaching is in Tilburg dé personal trainer organisatie. Van gewichtsverlies tot kracht- of conditietraining: alles draait om jouw ambities. In onze ruime gym trainen we volgens het wetenschappelijk onderbouwde NASM-principe. We focussen op het behalen van resultaat door effectief te trainen, je te helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het bereiken van de juiste mindset voor ... JIM Health & Fit Coach maakt samen met jou een plan van aa ... Home | Personal Health Coach ... . We focussen op het behalen van resultaat door effectief te trainen, je te helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het bereiken van de juiste mindset voor ... JIM Health & Fit Coach maakt samen met jou een plan van aanpak om jouw gewenste resultaten te behalen. Door gebruik te maken van de juiste begeleiding en evaluatie momenten kunnen we dit bereiken. 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding? Dan is dit de ultieme uitdaging! Jouw coach. 41 likes. Personal Coach. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Populairste 75 vacatures voor Personal Trainer Health Coach in Nederland. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures in Personal Trainer Health Coach. Personal coaching. De tijd dat alleen beroemdheden en rijke mensen Personal Coach in kunnen huren is voorbij. Steeds meer mensen zien het voordeel van een Personal Coach. Een Personal Coach kan je helpen een trainingsplan op te stellen, je helpen dit plan uit te voeren en vol te houden en op die manier jouw doelen te behalen. Voor wie? Jouw Personal Trainer . Belder 30A . 4704 RK Roosendaal . [email protected] Tel: 0165 74 87 02 . NEEM CONTACT MET ONS OP ... Personall Fit Zutphen is een kleine, gemoedelijke sportstudio met aandacht voor kwaliteit, techniek en resultaat. Bij Health Coaching concentreren we ons op gezondheid en welzijn. Onze taak als Personal Trainer in Health Coaching gaat zich dan specifiek richten op de fysieke aspecten die jou in je leven belemmeren. Mobiliteit, balans (valpreventie), basiskracht, coordinatie, basisconditie, … . Al deze dingen gaan jouw dagelijks leven gemakkelijker maken....

INFORMATIE

AUTEUR
Yneke Vocking
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Jouw Personal Health Coach.pdf

OMSCHRIJVING

Het gewicht dat bij je past en een gezonder leefpatroonMaak een succesvol en persoonlijk plan dat past bij jouw unieke leefstijlAfvallen moet je zelf doen, maar met een coach gaat het gemakkelijker en beter! Dit boek is jouw personal health coach. Niet alleen krijg je een voedingsplan dat op jouw leefstijl is afgestemd, maar ook wordt een begin gemaakt met verantwoord bewegen, zodat volhouden veel gemakkelijker is. Het boek sluit naadloos aan bij de methode van de fitclub, maar is ook zelfstandig te gebruiken.Maak je eigen complete plan voor een gezonde leefstijlGezonde, gevarieerde voedingsadviezenSmakelijke, eenvoudig klaar te maken receptenErvaringen uit de praktijkBewegen: zoek uit welke sport bij je past en maak jouw beweegplanVoeding: bereken je persoonlijke dagelijkse voedingsbehoefteMotivatie: test jezelf, leer je valkuilen kennen en voorkom afhakenAfvallen: behaal je persoonlijke doelen door de combinatie van bewegen, voeding en motivatie. Herken jezelf in de persoonlijke ervaringsverhalen en kom in actie!Yneke Vocking is voedingskundige, personal coach en auteur van Kinderen en voeding. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften waaronder fiets en Margriet en is regelmatig op radio en tv. Daarnaast werkt ze als deskundige bij de fitclub waar ze net als in haar eigen praktijk veel feedback krijgt op haar adviezen.

Wil je het boek lezen?Jouw Personal Health Coach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yneke Vocking. Lezen Jouw Personal Health Coach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN