Boe!Kids - Spookvoetballer

Boe!Kids - Spookvoetballer - Nico de Braeckeleer | Warmolth.org

...Koop nieuw of tweedehands . De 'Boe!kids' zijn zes vriendjes: het spookje Boe, het heksje Pas, wolfje Wolf, een meisjesmummie genaamd Mie, vampiertje Pier en draakje Nes ... Spookvoetballer - Nico De Braeckeleer | 9789461318244 ... ... . In dit deel uit de serie BOE-kids gaan de zes op zoek naar Ronassi, de verdwenen spits van hun favoriete voetbalelftal FMC Grissel. Alle boeken in de serie bij paagman.nl. De geest van de mummie - Boe!Kids, Drakeneiland - Boe!Kids, Spookvoetballer - Boe!Kids, ... De 'Boe!kids' zijn zes vriendjes: het spookje Boe, het heksje Pas, wolfje Wolf, een meisjesmummie genaamd Mie, vampiertje Pier en draakje Nes. In dit deel uit de ser ... Spookvoetballer | Bibliotheek Westerlo ... ... De 'Boe!kids' zijn zes vriendjes: het spookje Boe, het heksje Pas, wolfje Wolf, een meisjesmummie genaamd Mie, vampiertje Pier en draakje Nes. In dit deel uit de serie BOE-kids gaan de zes op zoek naar Ronassi, de verdwenen spits van hun favoriete voetbalelftal FMC Grissel. BOE!kids: leesboeken voor het 3de en 4de leerjaar - AVI Lezen in de lagere school - Uitgeverij Abimo - Op onze website kan u kennismaken met educatieve uitgaven, prenten- en jeugdboeken en de auteurs. Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploeg van hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt de club de bekerfinale van de Smonster Pro Beker League. Boe overtuigt de andere BOE!kids om mee te gaan kijken naar de finale. Maar vierentwintig uur voor de aanvang van de wedstrijd verdwijnt Ronassi, de topvoetballer va De spits van FMC Grissel is spoorloos verdwenen. De Boe!kids gaan op onderzoek uit. Kunnen ze hem op tijd voor de finale terugvinden? AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar.; De Nico De Braeckeleer Get this from a library! Spookvoetballer. [Nico De Braeckeleer; Frieda Van Raevels] -- De spits van FMC Grissel is spoorloos verdwenen. De Boe!kids gaan op onderzoek uit. Kunnen ze hem op tijd voor de finale terugvinden? AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar. Spookvoetballer BOE!kids Nico De Braeckeleer. Nederlands | Hardcover € 12,00 + 24 punten . Op bestelling, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nico de Braeckeleer
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Boe!Kids - Spookvoetballer.pdf

OMSCHRIJVING

Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploegvan hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt declub de bekerfinale van de Smonster Pro Beker League. Boe overtuigtde andere BOE!kids om mee te gaan kijken naar de finale. Maar vierentwintiguur voor de aanvang van de wedstrijd verdwijnt Ronassi, de topvoetballer van FMC Grissel. Samen met zijn vrienden trekt Boe op onderzoek uit. De zes speurneuzen zetten alles op alles om spits Ronassi binnen de vierentwintig uur op te sporen zodat hij toch nog de finale kan spelen. Zullen de beste detectives van Smonster daarin slagen?

Wil je het boek lezen?Boe!Kids - Spookvoetballer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico de Braeckeleer. Lezen Boe!Kids - Spookvoetballer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN