De Verborgen Kleitabletten

De Verborgen Kleitabletten - Julia Navarro | Warmolth.org

... een relatie gelegd met het schriftelijk vastleggen van de bijbel ... Recensie van De verborgen kleitabletten (Julia Navarro) ... . In Genesis is te lezen dat Terach met zijn familie, waaronder zijn zoon Abram, vanuit Ur der Chaldeeën noordwaarts trekt, richting Kanaän. De Verborgen Kleitabletten speelt zich grotendeels af in het Irak voor de Amerikaanse invasie, als Saddam Hoessein nog aan de touwtjes van het tweestromenland trekt. Het verhaal begint echter in Rome, waar tijdens een archeologisch congres Clara Tannenbaum bekendmaakt dat haar vader kleitabletten heeft gevonden, waaruit bewezen kan worden dat aartsvader Abraham heeft bestaan. De verborgen kleitabletten book. Read 233 reviews from the worl ... De verborgen kleitabletten - YouTube ... . De verborgen kleitabletten book. Read 233 reviews from the world's largest community for readers. In de Sint Pietersbasiliek gaat een bejaarde man te bie... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Navarro Julia - De verborgen kleitabletten Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De verborgen kleitabletten . Auteur: Julia Navarro. Nederlands 544 pagina's Uitgeverij Sirene midprice editie november 2006 Samenvatting Clara Tannenberg, een jonge archeologe, maakt in Rome de opzienbarende ontdekking bekend van twee kleitabletten die onomstotelijk bewijzen dat aartsvader Abraham werkelijk heeft bestaan. De kleitabletten zijn het werk van een jonge schrijver die duizenden jaren geleden in klei heeft vastgelegd hoe God de wereld heeft geschapen, waarom Hij verwarring zaaide bij de bouw van de toren ... Navarro, Julia - De verborgen kleitabletten Niet dat het een slecht boek is, maar het verhaal kabbelt maar wat voort (voor een thriller dan) en het gaat ook een beetje uit als een nachtkaars. Allereerst zijn er teveel facties die jagen op dezelfde historische schat, waardoor je als lezer uiteindelijk nauwelijks meer weet wie welke intentie heeft. Gevonden boeken, volgens onderstaande selecti...

INFORMATIE

AUTEUR
Julia Navarro
DIMENSIE
12,48 MB
BESTANDSNAAM
De Verborgen Kleitabletten.pdf

OMSCHRIJVING

In de Sint Pietersbasiliek te Rome gaat een bejaarde man te biecht: ‘Vader, ik beraam een moord. Moge God me vergeven.’ Op een andere plek in Rome maakt Clara Tannenberg, een jonge archeologe, de opzienbarende ontdekking bekend van twee kleitabletten die onomstotelijk bewijzen dat aartsvader Abraham werkelijk heeft bestaan. De kleitabletten zijn het werk van een jonge schrijver die duizenden jaren geleden in klei heeft vastgelegd hoe God de wereld heeft geschapen, waarom Hij verwarring zaaide bij de bouw van de toren van Babel en waarom de zondvloed onvermijdelijk was. Een authentieke Stenen Bijbel… Vlak voor het uitbreken van de oorlog tegen Irak zet Clara een riskante archeologische expeditie op touw. Daarmee brengt ze zonder het te weten haar leven en dat van haar geliefde grootvader in gevaar: enkele internationaal befaamde kunsthandelaren hebben het op de Stenen Bijbel voorzien en een club van vier oude vrienden zal niet rusten tot er een oude rekening is vereffend.Na het overweldigende succes van Het Sindone Complot komt Julia Navarro opnieuw met een spannende roman, waarin ze de lezer meeneemt naar het leven van aartsvader Abraham, het Europa van de Tweede Wereldoorlog, en Irak in de nadagen van Saddam Hoessein.

Wil je het boek lezen?De Verborgen Kleitabletten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Navarro. Lezen De Verborgen Kleitabletten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN