Verbaal Meesterschap

Verbaal Meesterschap - Remco Claassen | Warmolth.org

...rkelijk het meest inspirerende en leerzame boek wat ik in tijden heb gelezen ... bol.com | Verbaal meesterschap (ebook), Remco Claassen ... ... . En dat wil hoop ik toch wel wat zeggen als je Communicatie- en Informatiewetenschappen hebt gestudeerd ;-) Toegegeven: de illustraties zijn soms behoorlijk flauw, maar dit neemt niet weg dat de boodschap van Claassen krachtig overkomt. Video's uit het seminar Verbaal Meesterschap van Remco Claassen. De volgende editie van dit seminar is op 5 september 2019. Kijk voor meer informatie op: htt... Verbaal meesterschap is het vermogen ... Verbaal Meesterschap - DenkProducties ... . Kijk voor meer informatie op: htt... Verbaal meesterschap is het vermogen om anderen te beïnvloeden met woorden. Remco Claassen laat zien hoe je je verbale slagkracht ernstig vergroot. Hij laat zien welke vragen je jezelf moet stellen voordat je je mond opent en hoe je met verfijnde verbale technieken mensen om je vinger te windt. Bestel Verbaal Meesterschap van Remco Claassen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deze tip komt uit het seminar Verbaal Meesterschap. Meer informatie: www.denkproducties.nl/verbaalmeesterschap Verbaal meesterschap Wordt verbaal sterker om mensen beter te overtuigen € 961,95 incl. btw 30% korting mogelijk met kmo-portefeuille Het elegante broertje van indoctrineren Verbaal Meesterschap is het vermogen om anderen te beïnvloeden met woorden. Trefzeker de juiste snaar te raken. De aandacht te 'nemen' om die daarna nooit meer af te staan. Het kan! Meer verbale slagkracht In dit seminar laat Remco Claassen zien hoe je je verbale slagkracht ernstig vergroot....

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Claassen
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Verbaal Meesterschap.pdf

OMSCHRIJVING

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. Je legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. Want hoe bereik je nu wat je wilt? De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen leert je de kneepjes van het vak Verbaal Meesterschap.Remco Claassen is een selfmade goeroe die iedere zaal plat krijgt. - Management TeamRemco Claassen is een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Verbaal Meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. Als een van de weinige sprekers is hij in staat zijn publiek voor meer dan twaalf uur achtereen op het puntje van hun stoel te houden.

Wil je het boek lezen?Verbaal Meesterschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Claassen. Lezen Verbaal Meesterschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN