Het eenzame vuurvliegje

Het eenzame vuurvliegje - Eric Carle | Warmolth.org

...es. Mijn zoontje is net drie jaar en is altijd erg geboeid door Rupsje Nooitgenoeg, vandaar dat we een boekje van dezelfde schrijver hebben uitgezocht ... The Very Lonely Firefly by Eric Carle | A glowing tale ... ... . Het Eenzame Vuurvliegje. Een vuurvliegje voelt zich eenzaam en gaat op zoek naar vriendjes. In het half donker is elk lichtje mogelijk een ander vuurvliegje om vriendschap mee te sluiten. Helaas treft het beestje met knipperend achterlijfje telkens andere dingen aan. Bijvoorbeeld de koplampen van een auto. Wanneer het eenzame vuurvliegje net geboren is, gaat hij meteen op zoek naar andere vuurvliegjes. Maar hij v ... bol.com | De wereld van Eric Carle set 3 delen, Eric Carle ... ... . Bijvoorbeeld de koplampen van een auto. Wanneer het eenzame vuurvliegje net geboren is, gaat hij meteen op zoek naar andere vuurvliegjes. Maar hij vliegt de hele tijd naar de verkeerde lichtjes toe. Gelukkig vindt hij uiteindelijk andere vuurvliegjes en dan is hij niet meer eenzaam. Met z'n allen verlichten ze de donkere nacht. Kartonboekje met echte lichtjes en vervangbare batterij. Het eenzame vuurvliegje. Het eenzame vuurvliegje zoekt de andere vuur...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Carle
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Het eenzame vuurvliegje.pdf

OMSCHRIJVING

Het eenzame vuurvliegje zoekt de andere vuurvliegjes. Maar steeds gaat hij het verkeerde lichtje achterna. Op de laatste bladzijde vindt hij gelukkig toch zijn vriendjes en dan laten ze echt hun lichtjes schijnen. Met vervangbare batterij!

Wil je het boek lezen?Het eenzame vuurvliegje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Carle. Lezen Het eenzame vuurvliegje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN