Vrije geboorte

Vrije geboorte - Anna Myrte Korteweg | Warmolth.org

...n verband met het coronavirus kan informatie in het persoonlijk overzicht (tijdelijk) niet actueel zijn ... Vaderschapsverlof (kraamverlof) na de bevalling - 24Baby.nl ... . Op Rijksoverheid.nl vindt u actuele informatie over de gevolgen van het coronavirus COVID-19. Kijk wat er verandert als er een kind geboren wordt. En wat de rechten zijn ... In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Maak je eigen keuzes en beval vanuit vertrouwen. In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om ... Vrije geboorte: pleidooi voor bevallen zoals de natuur het ... ... . In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Met Vrije Geboorte - voor het eerst verschenen in 2011 - inspireert Anna Myrte Korteweg vele vrouwen tot het beleven van een bekrachtigende bevalervaring. Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. ¿Vrije geboorte¿ is een pleidooi voor een natuurlijke zwangerschap en bevalling en biedt een tegenwicht tegen heersende opvattingen, bijvoorbeeld dat bevallen alleen in het ziekenhuis veilig is. Korteweg biedt vrouwen de keuze voor de vrije geboorte: bevallen vanuit vertrouwen op de kracht van je lichaam....

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Myrte Korteweg
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
Vrije geboorte.pdf

OMSCHRIJVING

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Maak je eigen keuzes en beval vanuit vertrouwen. In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Korteweg vertelt over hoe je de optimale omstandigheden creëert om de bevalhormonen te laten stromen, over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. Ook praktische aspecten zoals bevalhoudingen, goede voeding, het omgaan met pijn en de rol van de partner komen aan bod. Daarnaast beschrijft zij in deze uitgebreide en geactualiseerde editie van Vrije Geboorte hoe mindfulness kan helpen tijdens (de voorbereiding op) de bevalling en bevat dit boek veel nieuwe ervaringsverhalen van moeders en zorgverleners. Met een voorwoord van gynaecoloog Barbara Havenith en bijdragen van vroedvrouw Marieke Verschelling, voedingskundige Nienke Gottenbos - bekend van De Poepdokter - en vadercoach Jeroen de Jong.

Wil je het boek lezen?Vrije geboorte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Myrte Korteweg. Lezen Vrije geboorte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN