Het Gouden Boekje voor de Gezondheid

Het Gouden Boekje voor de Gezondheid - G.E. Schuitemaker | Warmolth.org

...stappen gaan over voeding en voedingssupplementen ... Het Gouden Boekje voor de Gezondheid - G.E. Schuitemaker ... ... . Eet mediterraan (met een glas rode wijn) of volgens het oerdieet, neem dagelijks een multivitamine en een voedingssupplement met vitamine C, 's winters met vitamine D en voor slechte viseters een ... Het Gouden Boekje voor de Gezondheid. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! S ... bol.com | Het gouden boekje voor de gezondheid, Hennie ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 10,55 Excl. BTW check Volledige prijs. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto).Auteur van het succesboekje Het Gouden Boekje voor het Hart en van Het Gouden Boekje voor de Gewrichten. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid door G.E. Schuitemaker, EAN 9789076161150. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid van G.E. Schuitemaker. Paperback. Gezondheid algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid G.E. Schuitemaker • Boek • paperback. Samenvatting . Kies uw juiste voedingssupplement met een simpel stappenplan. Uw vragen worden in dit boek beantwoord, onder andere over de zin en onzin van het nemen van extra vitamines en mineralen. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid; ISBN 9789076161150 Uitgever Ortho Communications & Science B.V., Uit Druk vanaf 10e Verschenen 01-07-2010 Taal Nederlands Bladzijden 96 pp. Bindwijze Paperback Genre Gezondheid. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid alles over vitamines, mineralen en voedingssupplementen Reeks: Ortho ... Op zoek naar een Het Gouden Boekje voor de Gezondheid-boek geschreven door auteur Gert E. Schuitemaker? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Kies uw juiste voedingssupplement met een simpel stappenplan.Uw vragen worden in dit boek beantwoord, onder andere over de zin en onzin van het nemen van extra vitamines en mineralen. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid alles over vitamines, mineralen en voedingssupplementen Gert E. Schuitemaker. Nederlands | Paperback € 11,50 + 23 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Bestel eenvoudig online: Het gouden boekje voor de gezondheid door Gert E. Schuitemaker (Paperback 1997 Parsifal 77 pagina's) ISBN 9789076161013 Titel: Gouden boekje voor de gezondheid, Auteur: G.E. Schuitemaker, Artikelnummer: 9789076161150. Gratis verzending vanaf 20 euro! Het Gouden Boekje...

INFORMATIE

AUTEUR
G.E. Schuitemaker
DIMENSIE
8,20 MB
BESTANDSNAAM
Het Gouden Boekje voor de Gezondheid.pdf

OMSCHRIJVING

Kies uw juiste voedingssupplement met een simpel stappenplan.Uw vragen worden in dit boek beantwoord, onder andere over de zin en onzin van het nemen van extra vitamines en mineralen. Ook als u denkt: Maar ik eet gezond en gevarieerd, dan heb ik toch geen extra voedingssupplementen nodig?, kunt u van deze uitgave veel opsteken.Verder worden vragen beantwoord als: Wat heeft voeding met rimpels te maken? Welke voedingssupplementen zijn belangrijk bij de overgang en botontkalking? Hoe stelt u zich met voedingsstoffen te weer tegen stress? Heeft een vegetariër extra vitamines en mineralen nodig? Welke voedingssupplementen komen van pas bij allergische reacties? Welk voedingssupplement is goed voor kinderen? Welke gevaren zitten er aan het slikken van vitamines en mineralen? Helpt vitamine C echt bij verkoudheid? Wat moet de sporter met voedingssupplementen? Moet u het voedingssupplement nu wel of niet bij de maaltijd slikken? Wat moet u geloven van alle beloften die fabrikanten van voedingssupplementen u doen?Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Hij is gepromoveerd op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften Ortho en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto).Auteur van het succesboekje Het Gouden Boekje voor het Hart en van Het Gouden Boekje voor de Gewrichten.

Wil je het boek lezen?Het Gouden Boekje voor de Gezondheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.E. Schuitemaker. Lezen Het Gouden Boekje voor de Gezondheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN