Buitenstaanders

Buitenstaanders - Margaretha van Andel | Warmolth.org

...een jong gezin op weg naar hun vakantiebestemming ... Buitenstaander - 3 definities - Encyclo ... . Door autopech stranden ze bij een verlaten huis aan het water. Afgesneden van de werkelijkheid woont daar een wonderlijk gezelschap: een oude dame met haar zoon, twee identieke zusjes, een zwakbegaafd kind en een klusjesman. Buitenstaanders. Een jong gezin is op weg naar een vakantiebestemming. Door autopech stranden ze bij een verlaten huis aan het water. Afgesneden van de werkelijkheid woont daar een ... Buitenstaanders door Renate Dorrestein | Scholieren.com ... . Afgesneden van de werkelijkheid woont daar een wonderlijk gezelschap, een oude dame met haar zoon, de identieke zusjes Ebbe en Biba, een zwakbegaafd kind en een klusjesman. In Buitenstanders speelt Renate Dorrestein een ingenieus spel met de vraag wie van dit ... Uitspraak: [ˈbœytə(n)standər] Verbuigingen: buitenstaander|s (meerv.) iemand die niet bij een groep of vakgebied hoort Voorbeelden: `Een toespraak die voor buitenstaanders onbegrijpelijk is.`, `Ze wonen al lange... Buitenstaanders (2) Recent gepuzzeld. Rivier in spanje (135) Klein hapje vooraf (2) Zonder stijfheid (2) afslag (19) Muziekinstrument (294) wroeging (16) Bewegende decoratie (1) Klein hapje vooraf (2) Feestelijke in...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaretha van Andel
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Buitenstaanders.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer ben je cool en wanneer een kneus? En wie bepaalt wat goed is of goed foutjijzelf of een ander? Fabian ontdekt dat hij niet de enige is die s nachts wakker ligt. Geleidelijk raakt hij steeds meer betrokken bij de problemen die zijn buurjongen Rick thuis en met zichzelf heeft. Tussen de jongens ontstaat een voorzichtige vriendschap, die onder druk komt te staan als Rick verkering krijgt met Amna, het meisje op wie Fabian al maanden verliefd is. Waarom juist met haar? Fabian begrijpt er niets van. Pas als Rick wegloopt, wordt hem alles duidelijk. Een bijzondere jeugdroman over vriendschap en jezelf zijn.

Wil je het boek lezen?Buitenstaanders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaretha van Andel. Lezen Buitenstaanders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN