Inleiding humanitair oorlogsrecht

Inleiding humanitair oorlogsrecht - none | Warmolth.org

...kmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen ... Inleiding humanitair oorlogsrecht | Arjen Vermeer ... ... . Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Inleiding humanitair oorlogsrecht. 3.1 Inleiding 33 3.2 De Rules of Engagement 33 3.3 Het Humanitair Oorlogsrecht 40 3.4 Het gewapende conflict in internationale zin 43 3.5 Conclusie 45 Hoofdstuk IV Afsluiting 4.1. Inleiding 46 4.2. Samenvatting 46 4.3. Eindconclusie 49 Noté /5: Achetez Inleiding humanitair oorlogsrecht de Vermeer, Arjen, Pieters, Boukje, De Bruin, Mirjam: ISBN: 9789067043540 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Koop Inleid ... Inleiding Humanitair Oorlogsrecht door Arjen Vermeer ... ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Koop Inleiding humanitair oorlogsrecht (9789067043540) je van Vermeer, Arjen...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,62 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding humanitair oorlogsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Humanitair oorlogsrecht is het internationale recht dat geldt tijdens gewapende conflicten, met het doel de schadelijke gevolgen voor mensen te beperken en - waar mogelijk - te voorkomen. Humanitair oorlogsrecht beschermt personen die niet (of niet meer) deelnemen aan een gewapend conflict en het geeft regels die wapens en het gebruik ervan beperken. Het Rode Kruis is van oudsher de promotor en bewaker van het humanitair oorlogsrecht en speelt een belangrijke rol in conflictgebieden. De afdeling Humanitair Oorlogsrecht van het Nederlandse Rode Kruis heeft als kerntaak de kennis van het humanitair oorlogsrecht in Nederland te verspreiden. Met deze Inleiding Humanitair Oorlogsrecht wil het Nederlandse Rode Kruis dit onderwerp toegankelijker maken.Dit boek biedt op heldere en overzichtelijke wijze inzicht in dit immer actuele rechtsgebied en de toepassing ervan in hedendaagse gewapende conflicten. Het is ook zeer toegankelijk voor de geïnteresseerde niet-jurist.

Wil je het boek lezen?Inleiding humanitair oorlogsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Inleiding humanitair oorlogsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN