Gods Voordeur

Gods Voordeur - Jill Briscoe | Warmolth.org

...UB, MOBI. Gods Voordeur Joanna Briscoe • Boek • hardback ... Gods Voordeur druk 1 persoonlijke… - voor €7,80 ... . Samenvatting . Een bijzonder (dag)boek om te lezen tijdens een moment voor jezelf. "Tegenwoordig leven we aan de buitenkant van de wereld, aan de verkeerde kant van de deur. We kunnen niet omgaan met de heerlijkheid die we zien." Gods Voordeur / druk 1: persoonlijke ontmoetingen (j. Briscoe) (2005) ISBN: 9789033814358 - Tapa dura, Ausgabe: 1. Label: Ark Boeken, Ark Boeken, Produktgruppe: Libro ... Bu ... Bureau ISBN - Gods Voordeur ... . Label: Ark Boeken, Ark Boeken, Produktgruppe: Libro ... Buy GODS VOORDEUR: persoonlijke ontmoetingen 01 by BRISCOE, JILL (ISBN: 9789033814358) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Compra GODS VOORDEUR: persoonlijke ontmoetingen. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei God aan uw voordeur 9 oktober 2009 Meditaties Gerrit Harrewijn "Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop, indien iemand Mijn stem zal horen en de deur opendoen, Ik zal tot Hem inkomen, en Ik zal met Hem avondmaal houden, en hij met Mij." Gods Voordeur: persoonlijke ontmoetingen: Amazon.es: Joanna Briscoe, P. Abspoel, Paul Abspoel: Libros en idiomas extranjeros Kies je voordeur niet te simpel. Eenvoud is eigen aan een modern interieur, maar bij een landelijk interieur kan dit een deel van het gezellige karakter wegnemen. Als je dus een landelijke voordeur wil kopen, zorg er dan voor dat je een buitendeur uitkiest die charme uitstraalt. Een buitendeur met m...

INFORMATIE

AUTEUR
Jill Briscoe
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Gods Voordeur.pdf

OMSCHRIJVING

Een bijzonder (dag)boek om te lezen tijdens een moment voor jezelf."Tegenwoordig leven we aan de buitenkant van de wereld, aan de verkeerde kant van de deur. We kunnen niet omgaan met de heerlijkheid die we zien." Dit citaat van C.S. Lewis slaat de spijker op de kop. Vaak bevinden wij ons aan de achterkant van de deur, totdat we beseffen dat God een geopende voordeur heeft, waar we tot rust mogen komen.Jill Briscoe deelt haar geloofservaringen aan de hand van bijbelteksten en voegt er een gebed aan toe. Vaak zijn kerngedachten uit de tekst gelicht om deze beter vast te houden. Het boek is opgedeeld in 28 overdenkingen, met enkele speciale stukjes voor Pasen en Kerst. De sfeervolle fotografie maakt dit boek compleet.Jill Briscoe heeft meer dan 40 boeken geschreven, vaak pastoraal van aard. Ze is een internationaal veel gevraagd en geliefd gastspreekster.

Wil je het boek lezen?Gods Voordeur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jill Briscoe. Lezen Gods Voordeur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN