De Geliefde Leraar

De Geliefde Leraar - Veronica Weusten | Warmolth.org

...mgeving. Het is nu te spelen met twee deelnemers ... Deel 4: 'Daar lig ik dan: vastgebonden op bed in een ... ... . De prijs is € 75,- (exclusief btw en verzendkosten) Nu bestellen. De levering gaat van een factuur vergezeld. Gelieve het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen te voldoen onder vermelding van het factuurnummer. De geliefde leraar. De geliefde leraar. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Bestel De geliefde leraar met ISBN/EAN 9789080 ... De geliefde leraar | De Geliefde Leraar ... . Bestel De geliefde leraar met ISBN/EAN 9789080825635 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. De Geliefde Leraar. Door dgl | Gepubliceerd 25/11/10 | Volledige grootte is 100 × 75 pixels brochure. T-shirt De Geliefde Leraar. De Geliefde Leraar. Bookmark de permalink. Geef een reactie Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked * Reactie. In tien korte hoofdstukken vertelt de auteur welke vaardigheden een docent moet bezitten om een 'geliefde leraar' te worden. Een geliefde leraar heeft ontspannen orde in zijn klas, laat zien wie hij is, werkt permanent aan een goed contact met zijn leerlingen, is vriendelijk en beslist, lost conflicten niet op met machtsmiddelen, is boeiend omdat zijn leerstof op de ervaringen van zijn publiek ... Ordeproblemen: iedere leraar heeft er weleens last van. Voor de ene leraar gaat het over een gevoel van onmacht dat zo nu en dan de kop opsteekt. Bij een ander zet de klas daadwerkelijk de hele boel op stelten. De sfeer - tussen leerlingen en in de klas als geheel - speelt bij zulke problemen een belangrijke rol. Maar de belangrijkste factor, dát is de leraar zelf. Er is geen gouden ... Geliefd bij ouders en gewaardeerd door collega's. 'Ik hield zelfs bijna van hem als leraar', aldus een van de slachtoffers. Een docent die andere activiteiten organiseerde dan binnen de orthodox joodse wereld gebruikelijk waren, zoals pannekoeken bakken in de klas en tekenfilms kijken. Na de...

INFORMATIE

AUTEUR
Veronica Weusten
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
De Geliefde Leraar.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe u het blijft of hoe u het wordtOver het boeien van uw publiekOver binding en eisenOver gezag, en niet over machtOver de inzet van uw persoonlijkheidOver verveling en motivatieOver fatsoen van leerlingen en lerarenOver altijd rechtvaardig zijn, en niet altijd even consequentOver de Geliefde Leraar blijven of wordenOver succes en durven falen.

Wil je het boek lezen?De Geliefde Leraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veronica Weusten. Lezen De Geliefde Leraar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN