Handboek Tour de France 2013

Handboek Tour de France 2013 - Michael Boogerd | Warmolth.org

... alle ... Recensie boek: De Tour de France van 1989 is de geschiedenis in gegaan als een van de meest spannende, zo niet de spannendste ronde ooit ... Handboek tour de france 2013 - Fietsen en Wielrennen ... ... . Pas op de allerlaatste dag wist de Amerikaanse wielrenner Greg LeMond tijdens de individuele tijdrit de Tour te winnen met achte seconden verschil nadat voor aanvang nog 50 seconden afstand had. Op 4 juli 2015 is de Tour de France, 's werelds bekendste wielerronde, in Utrecht van start gegaan. In dit Handboek Tour de France 2015 bespreken oud-prof Michael Boogerd en journaliste Manon Colson de etappes, schatten ze de kansen van renners ... Bureau ISBN - Handboek Tour de France | 2014 ... . In dit Handboek Tour de France 2015 bespreken oud-prof Michael Boogerd en journaliste Manon Colson de etappes, schatten ze de kansen van renners in en vertellen ze meer over de fietsers, lepelen ze anekdotes op, neuzen ze rond in de historie en komen ze met cijfers op de proppen. Handboek tour de france 2013. 9 9 x gezien 0 0 x bewaard sinds 08 mei '20, 23:36. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's Bieden. Levering Ophalen of Verzenden. Handboek tour de france 2013 Bieden. 9 9 x gezien 0 0 x bewaard sinds 08 mei '20, 23:36. Bewaar. Deel deze advertentie ... Voor alle wielerliefhebbers is het Handboek Tour de France van Michael Boogerd en Maarten Scholten ook dit jaar weer onmisbaar voor de voorpret, voor bij de tv, voor mee op reis. In dit compacte naslagwerk brengen Boogerd en Scholten alle belangrijke informatie over de Tour van 2014 bijeen. De Tour de France, het sportevenement waar vele wielerliefhebbers ieder jaar naar uitkijken, start in 2015 in Utrecht, en trekt via België naar Frankrijk. Handboek Tour de France is het perfecte Tourboek, voor de voorpret, voor bij de tv, voor mee op reis. De Tour de Fr...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Boogerd
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Tour de France 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Van de eerste editie van Handboek Tour de France werden 15.000 exemplaren verkocht. De Tour de France is hét sportevenement, waar iedere zomer weer miljoenen Nederlanders naar kijken: thuis op de bank, of oranje uitgedost langs het parcours. Voor alle wielerliefhebbers die de Tour volgen is het Handboek Tour de France ook in 2013 weer onmisbaar.In dit compacte naslagwerk brengen Michael Boogerd en Maarten Scholten alle belangrijke informatie voor de Tour van 2013 bijeen. Het bevat voorbeschouwingen op de etappes, bijzonderheden van het parcours, biografietjes van de renners en de ploegen, en historische achtergronden. Michael Boogerd put uit zijn rijke ervaring en kennis met anekdotes, analyses en verhalen. Ten slotte biedt het boek een veelheid aan lijstjes, statistieken, feitjes en kaarten.

Wil je het boek lezen?Handboek Tour de France 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Boogerd. Lezen Handboek Tour de France 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN